اصول بهداشتی مصرف میوه در شرایط کرونایی
تهران (پانا) - بهگفته مدیر کل دفتر بهبود تغذیه در شرایط شیوع کرونا برای مصرف میوههای بهاری اصول بهداشتی را در نظر بگیرید.
بهگزارش مهر، زهرا عبداللهی، در رابطه با مصرف میوههای بهاری با وجود کرونا گفت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی میتواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماریهای زیادی از جمله کرونا مقاوم کند. در واقع مصرف سبزیجات به دلیل املاح معدنی و ویتامینهای مختلف میتوانند بروز بیماریهای مثل بیماریهای قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان را در افراد کاهش دهند.
وی با اظهار اینکه مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است افزود با مصرف میوه ها از چاقی جلوگیری شده و افراد کمتری به دلیل چاقی به کرونا مبتلا می شوند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: در میان میوهها، سیب و مرکبات از پرخاصیتترین میوهها هستند.
دکتر عبدالهی اضافه کرد از مصرف بیش از حد موز به دلیل داشتن کالری زیاد و توت فرنگی که به دلیل بافت میوه نمیتوان آن را به خوبی ضد عفونی کرد، خودداری کنید.
ارسال دیدگاه