ماهیهای کوچک و پولکی عید را چگونه نگهداری کنیم
دماوند(پانا) - ماهی نماد شادی، طراوت، زندگی، حیات و.... در سفره هفتسین است، اما برخی نمیدانند بهتر است چطور از این ماهیها نگهداری کنند؟
مهتاب مفتحی متخصص بهداشت و دکترای دامپزشکی در این باره در گفت و گو با پانا گفت: ماهی نماد حیات، طراوت، شادابی و زندگی بر سر سفره هفتسین است.
او در ادامه بیان کرد: ماهیهای عید، انواع مختلفی دارند، به طور مثال میتوان به ماهی قرمز که رایج است، ماهی عروس که بسیار زیبا و جالب است یا به ماهی گلی اشاره کرد.
او عنوان کرد: بهتر است جایی که ماهی را نگهداری میکنید، خنک باشد تا اکسیژن بیشتری به ماهی برسد، منظور این نیست که یخ باشد یا داخل یخچال، یا منظور از این نیست که بسیار داغ باشد، بهتر است در هوایی خنک نگهداری شود و آب ماهی دو روز یک بار تعویض شود.
مفتحی اظهار کرد: اما غذای ماهیها، ماهی قرمز باید با غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است که غذا در سطح آب شناور بماند، غذای توصیه شده، غذایی به نام پولکی است، که برای ماهی عید بسیار مناسب است و تهیه این غذا بسیار آسان است.
این دامپزشک گفت: با توجه به شرایط کرونایی باید موارد بهداشتی نیز رعایت شود.
خبرنگار دانشآموز: معصومه خوبانی
ارسال دیدگاه