چرا اشک انسان شور است؟
تهران (پانا) - اگر تا به حال اشک چشم خود را خورده باشید، متوجه می شوید که کمی شور است.
بهگزارش آخرین خبر، اشک چشم و مرطوب بودن چشم باعث میشود گردش حدقه آزار دهنده نباشد. در صورت مرطوب نبودن چشمها، گردش آنها غیر ممکن است و پلکها چشمها را از حرکت باز میدارند. یکی دیگر از شگفتیهای آفرینش ساختمان چشم، شور بودن اشک آن است.
همه مایعات داخل بدن مقدار کمی نمک در خودشان دارند. این نمک از طریق الکتریسیته به انقباض ماهیچهها کمک میکند و باعث تفکر در مغز میشود. مقدار نمک داخل مایعات بدن مانند اشک، عرق و بزاق تقریباً مساوی با مقدار نمک داخل خون هستند.
کل این نمک ها زیر یک درصد یعنی به اندازه دو قاشق چای خوری در هر لیتر هستند.
شور بودن اشک چشم سبب می شود بافت های ظریف چشم کاملاً حفظ شود. اگر طعم شوری در آب چشم نباشد، چشم تمام اشیای مزاحم را به خود جذب می کند اما شور بودن اشک سبب می شود گرد و غبار و اشیای دیگر از چشم، به طور خودکار بیرون آید. اگر اشک چشم شور نبود، به دلیل جذب تمام اشیای مزاحم به چشم بینایی آن از دست می رفت.
ارسال دیدگاه