سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست نوروز ۱۴۰۰، نوروز دوستی؛

سرمای کرونا، بیداد و تحریم در آستانه زوال است

نمی‌توانیم در ناامنی یکدیگر امنیت داشته باشیم و از غم دیگران شاد باشیم/ پیشرفت در کنار عقب‌ماندگی، غنا در کنار فقر، ناامنی در کنار امنیت، صلح در کنار جنگ قابل جمع نیست

تهران (پانا) - وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه سرمای کرونا، سرمای بیداد و سرمای تحریم در آستانه زوال است، تاکید کرد

کد مطلب: ۱۱۷۱۵۹۹
لینک کوتاه کپی شد
سرمای کرونا، بیداد و تحریم در آستانه زوال است

به گزارش روابط عمومی وزارت امور خارجه، محمدجواد ظریف عصر امروز در نشست نوروز ۱۴۰۰؛ نوروز دوستی با قدردانی از کادر دیپلماتیک مقیم تهران به دلیل همراهی در این جشن ملی و جهانی گفت: نوروز جشن نو شدن و خالی شدن قلب‌ها از کینه، حقد و... است. امروز نه تنها از شبه قاره تا ترکیه و عراق و سوریه نوروز را جشن می‌گیرند بلکه در جای جای جهان که حافظ و رومی را می‌شناسند، نوروز را هم می‌شناسند و این مراسم را جشن می‌گیرند.

وی با بیان اینکه سرمای کرونا، سرمای بیداد و سرمای تحریم در آستانه زوال است، ادامه داد: امروز به همت دانشمندان، ویروس کرونا به یاری خداوند ریشه‌کن می‌شود اما در یک سال گذشته باید یک درس را فراگرفته باشیم و اگر آن را نیاموخته‌ باشیم این سال به هدر رفته است. آن درس این است که تنها یک قدرقدرت در جهان وجود دارد و آن خداوند است. هیچ قدر قدرتی وجود ندارد و آنهایی که صدای نظامی، اقتصادی، فرهنگی و... گوش فلک پر کرده است، در برابر این ویروسی که به چشم نمی‌آید، زانو زدند.

این دیپلمات عالی‌رتبه با بیان اینکه باید بپذیریم آینده ما جدایی‌ناپذیر است، تصریح کرد: باید شادی‌ها را تقسیم کنیم و در شادی و غم یکدیگر شریک باشیم و بدانیم پیشرفت در کنار عقب‌ماندگی، غنا در برابر کنار فقر، ناامنی در کنار امنیت، صلح در کنار جنگ قابل جمع نیست. ارزش‌های انسانی به هم پیوسته است. جهانی شدن به معنای جدایی‌ناپذیری همه ماست و این نوروز است که به ما می‌آموزد با طبیعت همراه شویم.

ظریف ادامه داد: روز نو و آغاز بهار را هر سال به عنوان سالی جدید جشن بگیریم و از خداوند بخواهیم همانگونه که زمستان را به بهار تبدیل می‌کند، قلب‌ها و روزهای ما نو کند و کینه‌ها را در دل بزداید و خودپسندی را از ما دور کند و به ما بیاموزد همه ما در یک کشتی هستیم. آینده بشریت آینده مشترک است.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم در ناامنی یکدیگر امنیت داشته باشیم و از غم دیگران شاد باشیم، خاطرنشان کرد: باید این نگرش‌های پوسیده با آغاز قرن پانزدهم کنار بگذاریم. هرچند دانشمندان نجوم می‌گویند سال آینده سال آغاز قرن نیست، اما همه می‌دانیم که وقتی سال ۱۳۹۹ را به سال ۱۴۰۰ تبدیل می‌کنیم یک قرن را پشت سر گذاشته‌ایم.

به گفته وزیر امور خارجه، قرنی که تحریم، بی عدالتی، غم، جنگ و احتکار واکسن داشت، آن را به کنار گذاشتیم و وارد قرنی می‌شویم که همراهی، همکاری همبستگی عشق دوستی و محبت به همراه دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار