استاندار سیستان و بلوچستان پیشنهاد داد
اختصاص سهمیه ویژه به دانشآموزان سیستان و بلوچستانی در دانشگاه فرهنگیان
زاهدان (پانا) - استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد کمبود هنرستانهای فنی و حرفه ای و کاردانش یکی از آسیبهای موجود در سیستان و بلوچستان است؛ به همین دلیل باید به سمت تربیت دانشآموزان فنی و ماهر در استان حرکت کرد تا به بهبود وضع اشتغال استان در آینده کمک شود.
احمدعلی موهبتی، شامگاه یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان که با حضور وزیر آموزش و پرورش در زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: اختصاص سهمیه ویژه برای جذب دانش آموزان استان در دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان بسیار مهم است، چرا که به ماندگاری نیروهای بومی در استان کمک می کند.
موهبتی به پراکندگی جغرافیایی جمعیت در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: بر توسعه مدارس شبانه روزی و همچنین اجرای هر چه بهتر طرح روستا مرکزی تاکید داریم؛ چرا که سبب می شود موقعیت و فرصت آموزش برای دانش آموزان روستایی در مقاطع متوسطه اول و دوم فراهم شود.
وی افزود: به کارگیری خودروهای ایمن برای ایاب و ذهاب دانش آموزان در طرح روستامرکزی از اهمیت زیادی برخوردار است که دولت باید در این زمینه چاره اندیشی کند.
موهبتی ایجاد توازن در توزیع دانش آموزان دوره متوسطه دوم در میان رشته های مختلف را ضروری دانست و گفت: باید دانش آموزان مستعد و علاقه مند به کارهای فنی و مهارتی به سمت رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش هدایت شوند، چرا که به بهبود وضع اشتغال استان در آینده کمک می شود.
استاندار با قدردانی از مجموعه اقدامات انجام گرفته در خصوص کاهش فاصله نرخ شاخصهای گوناگون آموزشی و تربیتی استان به میانگین کشور، بیان کرد: اقدامات خوب و ارزنده ای در سه سال اخیر در راستای تحقق و توسعه عدالت آموزشی در سطوح مختلف دستگاه تعلیم و تربیت صورت پذیرفته که نشان از توجه دقیق، عمیق و نگاه عدالت محور مسئولان و خیران به این مهم دارد.
ارسال دیدگاه