قالیباف: کولبری یکی از زخمهای کهنه در حوزه مرزی است
تهران (پانا) - رئیس مجلس شورای اسلامی با هدف نظارت میدانی بر حوزههای انتخابیه استان کردستان، گفتوگو با مردم و پیگیری مطالبات آنها وارد سنندج شد.
به گزارش روابط عمومی مجلس، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز عازم استان کردستان شده، دقایقی پیش وارد فرودگاه سنندج شد و مورد استقبال رسمی بهمن مرادنیا استاندار و سایر مقامات استانی قرار گرفت. عزیمت رئیس مجلس به استان کردستان با هدف بازدید و نظارت میدانی بر حوزههای انتخابیه استان کردستان، بررسی مشکلات این مناطق و پیگیری مطالبات مردم انجام میشود. در این بازدید میدانی نمایندگان مجمع استان کردستان و مسئولان اجرایی استان، رئیس مجلس شورای اسلامی را همراهی میکنند.
محمدباقر قالیباف در فرودگاه سنندج در جمع خبرنگاران گفت: سفر به کردستان که یکی از مناطق پرظرفیت و متاسفانه مناطق محروم کشور نسبت به شاخصهای توسعهای به شمار میآید، براساس برنامههای نظارت میدانی در پروژهها به ویژه نظارت بر پروژههای نیمه تمام پس از پایان بررسی لایحه بودجه که کار فشردهای بود، صورت گرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این سفر ۳ نفر از روسای کمیسیونهای تخصصی مجلس ما را همراهی میکنند، افزود: در بازدید میدانی که در استان مستقر خواهیم بود، تقریباً به همه حوزههای استان سرکشی خواهیم داشت و موضوعات مدنظر را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
وی تصریح کرد: نشست با شورای برنامهریزی و استاندار برای حل مشکلات کردستان از دیگر برنامههای این بازدید میدانی خواهد بود. همچنین برخی موارد که در استان به کندی پیش میرود نیز برای تسریع امور پیگیری خواهد شد.
قالیباف گفت: توجه به موضوع محرومیتزدایی که در بودجه ۱۴۰۰ نیز به خوبی دیده شده یکی از محورهای ما در استان خواهد بود. استان کردستان ظرفیت خوبی در حوزه صنایع به ویژه صنایع تبدیلی دارد و همین ظرفیت در حوزه کشاورزی نیز وجود دارد که به همین جهت روسای کمیسیونهای کشاورزی و صنایع در این بازدید میدانی حضور دارند.
وی با بیان اینکه استان کردستان در حوزه آب شرب دچار مشکلاتی است، گفت: این مشکل در تامین آب مورد نیاز برای کشاورزی و آب شرب وجود دارد.
رئیس قوه مقننه کشورمان یکی دیگر از موضوعات مهم استان را مسائل مرزی و موضوع کولبرها دانست و گفت: مسئله کولبری در استان یکی از زخمهای کهنه در حوزه مرزی کشور چه در شمال غرب و چه در جنوب شرق به شمار میآید که همه این موضوعات ذکر شده با بهرهگیری از نظرات کارشناسان استان و مشورت با وزرا و سازمان برنامه و بودجه مورد پیگیری قرار خواهد گرفت تا تحرک را در استان کردستان در سال ۱۴۰۰ شاهد باشیم.
ارسال دیدگاه