دوناتهای شکلاتی براق و واکسزده با طعم سرطان
تهران (پانا) - ۹۰ درصد از دوناتهای عرضه شده در مغازهها و سوپر مارکتها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید میشود.
بهگزارش سالم خبر، شهرهای دیگر را نمیدانیم اما به تازگی مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان اعلام کرده است که شکلات مصرفی روی اکثر دوناتهای عرضه شده در سطح این شهر واکس کفش است.
بهگفته جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با یکی از رسانههای این شهر با بیان اینکه واحدهای غیرمجاز روغن مصرفی را بیش از حد مجاز در مواد سرخ کردنی مانند دونات استفاده میکنند تاکید کرد: این دوناتها به آزمایشگاه ارسال شد و نتایج آزمایشها بسیار خطرناک و تکان دهنده بود.
وی همچنین افزود: این دوناتها بسیار خطرناک و سرطانزا هستند ضمن آنکه فعالیت این واحدهای زیر زمینی غیرمجاز و عرضه ارزان محصولات آنان موجب شده است که یک کارخانه تولید دونات در این شهر هم که براساس استانداردهای غذایی تولید دونات میکرد به تعطیلی کشیده شود
ارسال دیدگاه