دونات‌های شکلاتی براق و واکس‌زده با طعم سرطان

تهران (پانا) - ۹۰ درصد از دونات‎های عرضه شده در مغازه‌ها و سوپر مارکت‎ها در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید می‌شود.

کد مطلب: ۱۱۶۹۲۲۸
لینک کوتاه کپی شد
دونات‌های شکلاتی براق و واکس‌زده با طعم سرطان

به‌گزارش سالم خبر، شهرهای دیگر را نمی‌دانیم اما به تازگی مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان اعلام کرده است که شکلات مصرفی روی اکثر دونات‌های عرضه شده در سطح این شهر واکس کفش است.

به‌گفته جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با یکی از رسانه‌های این شهر با بیان اینکه واحدهای غیرمجاز روغن مصرفی را بیش‌ از حد مجاز در مواد سرخ کردنی مانند دونات استفاده می‌کنند تاکید کرد: این دونات‌ها به آزمایشگاه ارسال شد و نتایج آزمایش‌ها بسیار خطرناک و تکان دهنده بود.

وی همچنین افزود: این دونات‎ها بسیار خطرناک و سرطان‌زا هستند ضمن آنکه فعالیت این واحدهای زیر زمینی غیرمجاز و عرضه ارزان محصولات آنان موجب شده است که یک کارخانه تولید دونات در این شهر هم که براساس استانداردهای غذایی تولید دونات می‌کرد به تعطیلی کشیده شود

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار