حق شناس، عضو شورای شهر تهران:

مدیریت شهری یک سوم از هزینه‌های مترو را از مردم دریافت کرده است

تهران (پانا) - رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به بی‌مهری دولت در تامین منابع مالی مترو، تاکید کرد با وجود تحریم‌ها و مشکلات برای تامین منابع مالی، مدیریت شهری کنونی تنها یک سوم از هزینه‌های مترو را از شهروندان دریافت کرده است. تلاش مدیریت شهری این بوده که بر سر عهد با مردم و بر وظیفه ای که تعهد کرده، بماند.

کد مطلب: ۱۱۶۸۲۶۸
لینک کوتاه کپی شد
مدیریت شهری یک سوم از هزینه‌های مترو را از مردم دریافت کرده است

به گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، در مراسم اختتامیه جشنواره انیمیشن مترومیشن شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه حضور یافت.

در این مراسم نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه و سید مجتبی تقوی نژاد، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران نیز به سخنرانی پرداختند.

حق شناس در این مراسم با تشکر از هنرمندانی که آثار هنری خود را ارسال کردند، گفت: طبق گزارش ارائه شده، در کمتر از سه ماه ۵۲ انیمیشن ارسال شد که نشان می‌دهد هنرمندان ما در حوزه انیمیشن به مرحله بازدهی رسیده اند و هنر انیمیشین جای خود را در میان هنرهای کشور ما باز کرده است.

وی ادامه داد:‌ شهری بزرگ و زیرزمینی در زیر شهر تهران با جمعیت ۱۰ میلیونی در جریان است. شهری که روزانه ۸۶۰ هزار نفر بر اساس آمار در آن رفت و آمد می‌کنند. این یعنی در سال نزدیک به ۳۰۰ میلیون سفر در تهران صورت می‌گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، تصریح کرد: اگر یک نگاه مبتنی بر خلاقیت داشته باشیم این شهر آوردگاهی است که مهم ترین مسئله اش انسان است و مهم ترین توجه مدیریت شهری باید به کرامت انسانی، جان آدمی و موقعیت این انسان در مکانی به نام شهر باشد. اینجاست که باید از حسن توجه شرکت بهره برداری تشکر کرد که دست به سوی این هنرمندان دراز کرده است.

او در خصوص مشکلات مترو اظهار کرد: شاید یکی از مشکلاتی که مدیریت شهری در ۲۰ سال گذشته در حوزه مترو درگیر بوده است این باشد که در تمام این سال‌ها بجز دوره اندکی، دولت و قوه مجریه، به مدیریت شهری برای همکاری در مترو کمک نکرده است. متاسفانه نظام بودجه‌ریزی و نظام مدیریت کلان کشور به این حوزه توجه نکرده و عمدتا هزینه های مترو توسط مردم شریف تهران پرداخت شده و بار اصلی بر دوش مردم بوده است. شهرداری از طریق عوارض و زیر بار قرض رفتن سعی کرده زیرساخت های این حوزه را تامین کند.

حق شناس تاکید کرد:‌ با وجود تحریم‌ها و مشکلات برای تامین منابع مالی، مدیریت شهری کنونی تنها یک سوم از هزینه‌های مترو را از شهروندان دریافت کرده است. تلاش مدیریت شهری این بوده که بر پیمانش با مردم و بر وظیفه ای که تعهد کرده است بماند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، گفت: متاسفانه از اواخر سال گذشته تا کنون ماجرای پاندمی کرونا هم بر مشکلات مدیریت شهری در این حوزه افزوده است، اما این جشنواره نشان می‌دهد که مدیریت شهری تمام این سختی ها را به جان خریده و همچنان دل در گروه مخاطبانش دارد.

حق شناس در ادامه بیان کرد: امیدوارم که این فضا و فرصتی که فراهم شده است، در گام های بعدی به حرکتی تبدیل شود که هر ساله تکرار شود و بتوانیم با این شهر بزرگ زیرزمینی و سیصد میلیون مسافر سالانه به درستی برخورد کنیم.

وی در ادامه برخی از برنامه های شش ماه گذشته مدیریت شهری در حوزه مترو را برشمرد و گفت: راه اندازی موزه فرش خیام در ایستگاه خیام که قرار است یکی از منحصر بفرد ترین ایستگاه_موزه های جهان را در کشوری که مهم ترین نماد صنایع دستی اش فرش است و تبدیل ایستگاه شادمان به ایستگاه موزه بزرگ نقاشی هنرمندان معاصر سوئد و یکی از مراکز مهم هنرهای تجسمی معاصر اساطیر از جمله این برنامه‌ها است.

وی در پایان عنوان کرد: از این شهر زیرزمینی فقط به عنوان یک معبر استفاده نشود، بلکه به شکل آرام آرام آن را به یک مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار