برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیداستان تهران دراسلامشهر
اسلامشهر (پانا) - در هفت واحد تولیدی استان تهران بالغ بر ۸ هزار و هفتصد و پنجاه میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده که برخی از آنها دچار مشکل هستند و یا با کمترین توان تولید فعالیت میکنند.
جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با حضور بابک دینپرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور، حشمتاله عسگری معاون امور اقتصادی استاندار تهران و فرماندار اسلامشهر در سالن همایش فرمانداری شهرستان اسلامشهر برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور، قبل از حضور در جلسه فرمانداری اسلامشهر با همراهی سایر مسئولان استانی در یک بازدید میدانی از برخی واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ استان تهران از جمله کارخانههای شیر وارنا، قند ورامین، سدید و کیان تایر اسلامشهر بازدید کرد.
بابک دینپرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور در سخنانی اسلامشهر اظهار کرد:در حال حاضر تعداد ۶۹۱ واحد تولیدی و صنعتی در کشور وجود دارد که در دستگاه قضایی بر علیه آنها پرونده تشکیل و در روند فعالیت آنها اختلال ایجاد کرده است.
او با اشاره به بازدیدهای انجام شده در استان تهران، گفت: در هفت واحد تولیدی استان تهران بالغ بر ۸ هزار و ۷هفتصد و پنجاه میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده که برخی از آنها دچار مشکل هستند و یا با کمترین توان تولید فعالیت میکنند که با رویکرد جدید ستاد رفع موانع تولید همزمان با بررسی علل و ایرادات و موانع تولید و راهکارهای لازم برای فعالیت حداکثری این واحدها اتخاذ میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با تأکید بر رفع موانع تولید واحدهای تولیدی و صنعتی، بیان کرد: در تعطیلی واحدهای تولیدی علاوه بر عوامل داخلی به لحاظ سوء مدیریت، اقدامات اجرایی سازمانها و دستگاههای خدماترسان نظیر تأمین اجتماعی، شهرداری، آب و برق و شکایتهای قضایی مانع از فعالیت شرکتهای تولیدی میشود که با تعامل و همکاری میتوان این موارد را رفع کرد.
دینپرست تصریح کرد: در کشور هیچ ستادی قانونیتر و قدرتمندتر از ستاد رفع موانع تولید در رفع مشکلات تولید وجود ندارد و مصوبات این ستاد به عنوان قانون لازم الاجرا است و با هماهنگی دستگاههای اجرایی و قضایی بسیاری از مشکلات و موانع تولید واحدهای تولیدی و صنعتی برطرف شده و به چرخه تولید بازگشتهاند.
او در ادامه با تأکید بر اجرای قانون و رونق اشتغال و تولید، اذعان کرد: علاوه بر بررسی عوامل ورشکستگی و راکد شدن واحدهای تولیدی با کسانی که مانع از تولید واحدهای صنعتی شده و منجر به ورشکستگی واحدها شده باشند، در هر جایگاه و مسؤولیتی که باشند، برخورد قاطعانه میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور عنوان کرد: در ستاد رفع موانع تولید تفکیک قوا وجود ندارد و همه اعضای ستاد دست در دست هم داده و برای رفع مشکلات و موانع تولیدکنندگان کشور فعالیت میکنند.
دینپرست با اشاره به تصمیمات ستاد رفع موانع تولید ادامه داد: باید از اقدامات همه دستگاهها برای حمایت از تولید دفاع کنیم، ممکن است بدسلیقگی و کج سلیقگی در اجرای قوانین وجود داشته باشد، اما نباید اقدام تعداد معدودی از افراد و کارکنان زیرمجموعه، مانع از نادیده شدن اقدامات اساسی دولت شود، ما حق نداریم برای مردم موانع دست و پاگیر ایجاد کنیم.
او با بیان اینکه در کشور قوانین کارآمد وجود دارد اما تفسیرهای نادرست مانع از اجرای قانون میشود، عنوان کرد: با درک درست از قوانین و مقررات موجود میتوان مشکلات کشور را در حوزه تولید رفع کرد و برای رفع معضلات تولیدکنندگان نباید کینه به دل گرفت و باید از قانون تمکین کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور خاطرنشان کرد: اگر درک درستی از قوانین و مقررات و فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای جهش تولید و جنگ اقتصادی داشته باشیم، میتوانیم تمام مشکلات و موانع تولید را حل و فصل کنیم.
خبرنگار: حق شناس
ارسال دیدگاه