ناهید رضایی: فضای رقابتی حرف اول جشنوارهها نباشد
تهران (پانا) - عضو هیات انتخاب پنجاهمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد سطح آثار این دوره را مثبت ارزیابی کرد و گفت اغلب آثار این دوره، فیلمهای بسیار خوبی بودند و همین امر نیز واقعا کار قضاوت را سخت میکرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، ناهید رضایی عضو هیات داوران پنجاهمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد، گفت: بدیهی است که هر جشنوارهای معیارها و تعریفهای مختص به خود دارد اما اهداف جشنواره بینالمللی فیلم رشد به حدی گسترده است که نمیتوان تنها به مسئله آموزش در آن بسنده کرد و حتی با نگاه به نام جشنواره میتوان به مفهوم عمومی آن پی برد.
وی سطح آثار این دوره از جشنواره را قابل قبول خواند و افزود: شخصا چندان داوری کردن را دوست ندارم و همواره سعی کردهام در جشنوارههای دیگر، این مسئولیت را قبول نکنم. فکر میکنم اغلب آثار این دوره، فیلمهای بسیار خوبی بودند و همین امر نیز واقعا کار قضاوت را سخت میکرد.
عضو هیات انتخاب پنجاهمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد، ادامه داد: در این دوره، انتخاب تنها سه فیلم از بین بیست اثر، که همگی دارای وجوه خاص و منحصر به فرد بودند، کار سختی بود، به همین خاطر من پیشنهاد کردم که کاش بتوان تعداد جوایز را بیشتر کرد. اساسا دلم میخواهد روزی برسد که فضای رقابتی حرف اول را در جشنوارهها نزند و بتوان ساز و کارهایی پیدا کرد که وجوه منحصر به فرد هر فیلم به تماشاگر معرفی شود. همانطور که اشاره کردم، در نهایت، انتخاب من بر اساس تعاریف شخصی خودم از جشنواره فیلم رشد بود و فیلمهایی را انتخاب کردم که در آن، توجه کارگردان و کاراکتر یا موضوع به سمت بهبود بشریت و رسیدن به جایگاه بهتر بود.
وی درباره تاثیرگذاری این جشنواره بر گروه مخاطبان، اظهارداشت: نمیتوانم دقیق میزان تاثیرگذاری جشنواره رشد را بر جامعه بیان کنم اما به نظر میرسد که در این دوره با نمایش آثار در شبکههای صداوسیما و بخشهای آنلاین، امکان جذب مخاطب و گستردگی کار وجود دارد بنابراین امیدوارم که در این کار موفق شوند.
عضو هیات انتخاب پنجاهمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد، گفت: به نظر من هر فیلم و اثری دارای عطر و بوی منحصر به فرد است بنابراین اگر آثار را به صورت مسلسل وار و پشت سر هم ببینیم، کمی این عطر و بو کم میشود به همین خاطر درخواست زمان بیشتری برای مشاهده فیلمها کردم که البته موافقت شد و برایم کار را دلپذیرتر کرد.
رضایی افزود: اغلب فیلمهایی که در این دوره دیدیم قبل از بحران کرونا ساخته شده بودند، به همین خاطر این بیماری همهگیر چندان تاثیری در روند آثار نداشت البته جلسات داوری نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی پیش رفت که ضرورت این دوران به شمار میرود. تماشای این آثار، میتواند به ما کمک کند که متوجه غفلتهای خودمان از محیط پیرامون به ویژه در دوران قبل از کرونا شویم. بنابراین ضروری است که آثار بیشتری در زمینه محیط زیست داشته باشیم و به این موضوعات نگاه جدیتر کنیم.
پنجاهمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد ۲۵ تا ۲۹ بهمن ماه برگزار میشود.
ارسال دیدگاه