انجمنهای اولیاومربیان ۷۷ هزار تبلت به دانشآموزان نیازمند اهدا کرد
تهران (پانا) - با حضور معاون وزیر و جانشین وزیر آموزشوپرورش در طرح هدایت، لاشکی معاون حقوقی وزیر آموزشوپرورش، مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره شرکت صنایع آموزشی، مشاورین وزیر و نمایندگان معاونتهای وزارت، هشتمین نشست کمیته اجرایی طرح هدایت (هر دانشآموز یک تبلت و هر تبلت یک کلاس و یک مدرسه) به میزبانی شرکت صنایع آموزشی در محل سالن جلسات این شرکت برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزشوپرورش استثنایی، سید جواد حسینی در این نشست با تبریک فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروزه انقلاب اسلامی با سه مؤلفه، تلاش در جهت ناکارآمدی، افزایش نارضایتی ترکیبی و افزایش یاس و ناامیدی از سوی بدخواهان مورد هجمه قرار میگیرد و هر کس دوستدار این نظام است باید در جهت خلاف این سه مؤلفه یعنی افزایش کارآمدی، افزایش رضایتمندی و ایجاد روحیه امید حرکت کند.
وی افزود: همه ما مسئولیم که امید، کارآمدی و رضایتمندی را به بدنه جامعه تزریق کنیم و طرح هدایت نیز دقیقاً در جهت افزایش امید، کارآمدی و رضایتمندی دانشآموزان محروم است.
حسینی در خصوص فعالیتهای انجام شده نیز گفت: استفاده از ظرفیت "شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخصهای آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعهیافته ریاستجمهوری" در طرح هدایت در دستور کار قرار دارد و نشستهایی نیز دراینخصوص برگزار شده است.
وی افزود: در نشستهای جداگانه برگزار شده با مؤسسات خیریه بوتراب، رعد، گیتی نژاد و مردم مقرر شد بخشی از تجهیزات هوشمند آموزشی موردنیاز توسط این مؤسسات تهیه شود. با ۲۸ استانداری تفاهمنامه تهیه تجهیزات هوشمند آموزشی توسط وزارت آموزشوپرورش و در قالب طرح هدایت و استانداریها به امضاء رسیده است.
جانشین وزیر در طرح هدایت با اشاره به راهاندازی پویش "اولیای خردمند، فرزندان هوشمند" ویژه انجمنهای اولیاومربیان مدارس برای تأمین تجهیزات ارتباطی هوشمند دانشآموزان نیازمند گفت: تاکنون و در قالب این طرح ۷۷ هزار وسیله هوشمند آموزشی توسط انجمنهای اولیاء و مربیان تهیه و به دانشآموزان نیازمند اهدا شده است. سازمان بهزیستی نیز تعهد تهیه ۹ هزار و ۵۰۳ تبلت برای دانشآموزان تحت پوشش خود را داده است که تاکنون ۲ هزار تبلت تهیه و به دانشآموزان اهدا شده است.
وی گفت: طرح حامی هوشمند با امضای معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با هدف استفاده از ظرفیت بانوان و خیرین برای تهیه تبلت برای دختران نیازمند بهزودی به استانها ارسال میشود.
جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه بهمنظور مدیریت یکپارچه نهضت ملی هدایت، سامانهای تحت وب طراحی شده است گفت: امکان دسترسی خیرین، افراد حقیقی و حقوقی و شرکتهای دولتی و غیردولتی و مؤسسات و نهادهایی که قصد مشارکت در برنامه را دارند، اطلاعات کلاس، مدرسه، منطقه آموزشوپرورش، شهرستان، استان بهمنظور ایجاد امکان انتخاب مشارکتکنندگان و همچنین ارائه اطلاعات بر خط و لحظهای از میزان نیاز بهصورت دسترسی نقطهای در سراسر کشور از جمله ویژگیهای این سامانه است.
معاون وزیر در ادامه با بیان اینکه شرکت صنایع آموزشی ایران مسئولیت تهیه تجهیزات هوشمند آموزشی را در قالب طرح هدایت برعهده دارد اظهار کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان اعتبار بیش از ۱۱۰ میلیاردتومانی را برای طرح هدایت تاکنون به شرکت صنایع آموزشی تخصیص داده است و برای افزایش گردشکار واردات و پاسخگویی به نیاز دانشآموزان به این اعتبار به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش مییابد. شرکت صنایع آموزشی بهزودی خط تولید داخلی خود را راهاندازی خواهد کرد و این شرکت باید از ظرفیت همه برندها و شرکتهای داخلی و خارجی نیز استفاده کنند.
وی گفت: خصوصیات فنی تجهیزات هوشمند آموزشی باید به تأیید مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزشوپرورش و شرکت صنایع آموزشی برسد و مدلهای واگذاری این تجهیزات نیز توسط شرکت صنایع آموزشی تدوین شود.
شایانذکر است در این نشست مصلحی مدیرعامل شرکت صنایع آموزشی ایران از شرکتهای زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان به ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده در خصوص طرح هدایت پرداخت و گفت: خط تولید ساخت تبلت در شرکت صنایع آموزشی تا ۲۵ فروردین راهاندازی میشود و در اولین گام مونتاژ و تولید ۶۰ هزار تبلت در دستور کار قرار دارد.
ارسال دیدگاه