بابویی خبر داد: معرفی سالیانه ۷۰۰ نخبه به فدراسیون‌ها

تهران (پانا) - رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در حضور اصحاب رسانه گفت که مسابقات ورزشی درون آموزشگاهی اتفاق بزرگ غربالگری ورزشی در کشف استعدادهای ورزشی دانش آموزان کشور است.

کد مطلب: ۱۱۶۱۴۶۸
لینک کوتاه کپی شد
بابویی خبر داد: معرفی سالیانه ۷۰۰ نخبه به فدراسیون‌ها

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، حسین بابویی در نشست خبری فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور با اصحاب رسانه که با موضوع تبیین برنامه‌های المپیاد ورزشی دانش آموزان در سال ۱۴۰۰ برگزار شد، اظهار کرد: وظیفه اصلی فدراسیون ورزشی دانش‌آموزی، برنامه‌ریزی و اجرای مسابقات در مقاطع مختلف تحصیلی و در سطح مدارس، مناطق، استان‌ها و کشور برای دانش آموزان است.

بابویی با اشاره به اینکه ریشه مسابقات ورزشی دانش آموزان در درون مدارس است، گفت: برای اجرای مسابقات ورزشی آموزشگاهی در ابتدا معلمان تربیت‌بدنی در رشته‌های مختلف، استعدادهای ورزشی دانش آموزان را کشف کرده و در قالب‌های تک نفره یا تیمی به ما معرفی می‌کنند. تیم‌های منتخب در مسابقات ورزشی آموزشگاهی در سطح شهر به رقابت می‌پردازند و تیم‌های منتخب مسابقات شهرستانی به استان راه می‌یابند و درنهایت ۳۲ تیم منتخب استانی در سطح کشور مسابقه داده و تیم قهرمان کشوری برای حضور در مسابقات قاره‌ای و جهانی معرفی و حمایت خواهد شد.

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور تصریح کرد: در سال گذشته در سطح مدارس ۵ میلیون دانش‌آموز در ۱۵ رشته ورزشی در مسابقات ورزشی درون مدرسه‌ای حضور داشتند که از این تعداد تنها هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز برای حضور در مسابقات ورزشی در سطح شهر انتخاب می‌شوند. همچنین تعداد دانش آموزان منتخب برای حضور در مسابقات ورزشی در سطح استان به ۶۰۰ هزار نفر و در سطح کشور به ۱۵ هزار نفر خواهد رسید که این دانش آموزان در قالب ۱۵ رشته‌ی ورزشی به رقابت می‌پردازند.

وی مسابقات ورزشی درون آموزشگاهی را یک اتفاق بزرگ غربالگری ورزشی در استعدادیابی دانش‌آموزی دانست و بیان کرد: با برگزاری این مسابقات، خوشبختانه در سال گذشته ۱۴ هزار دانش‌آموز بااستعداد در رشته‌های مختلف ورزشی کشف شد که تک‌تک این دانش آموزان را به فدراسیون‌ها و هیات های ورزشی استانی و مناطق معرفی کردیم.

بابویی با ابراز امیدواری از اینکه در تلاشیم تا پایان سال ۱۴۰۰ فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور به یک مرجع مهم استعدادهای ورزشی دانش آموزان تبدیل شود، گفت: امسال برای اولین بار توانستیم برنامه‌های فدراسیون ورزش دانش‌آموزی را به‌صورت رسمی در برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش وارد کنیم و به همراه تقویم زمانی اجرای برنامه‌ها به‌صورت دستورالعمل ابلاغی با دستور وزیر آموزش‌وپرورش به استان‌ها ارسال کردیم تا از حمایت مالی و نیروی انسانی در اجرای آن‌ها برخوردار شویم.

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور گفت: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی یک فدراسیون ۳۰ رشته‌ای است که باید برای دختران و پسران در هر ۴ مقطع تحصیلی برنامه‌ریزی کرده و مسابقات ورزشی آموزشگاهی را از ابتدا به سرانجام برساند. تشکیل فدراسیون ورزشی و هیات های ورزشی دانش‌آموزی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه ورزش دانش آموزان است که بعد از انقلاب اسلامی اتفاق افتاده و به حضور دانش آموزان ورزشکار در سطح قاره‌ای و ورزش بین‌المللی کمک می‌کند.

وی افزود: در سال گذشته توانستیم ۲ هزار و ۸۸۶ نفر از مدیران تربیت‌بدنی را در راستای برنامه‌های ابلاغی وزیر آموزش‌وپرورش، آموزش دهیم. ما معتقدیم اگر معلمان تربیت‌بدنی به‌درستی آموزش ببینند، ورزش پایه و دانش‌آموزی ما عمیق، غنی و باارزش خواهد شد.

بابویی با اشاره به اینکه ورزش دانش‌آموزی و آموزشگاهی یکی از راه‌های جلوگیری از آسیب اجتماعی است گفت: در کنار مسابقات ورزشی در سطح آموزشگاه‌های کشور به دنبال اهداف تربیتی هستیم. نکات اهداف تربیتی را به معلمان تأکید کرده‌ایم و به آنان آموزش‌های لازم را داده‌ایم.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۷۳۰ دوره ضمن خدمت ورزشی در ۷۳۰ منطقه آموزشی برای مدیران تربیت‌بدنی برگزار کردیم و نکات مربوطه و کلیدی را برای مدیران تربیت‌بدنی بازگو کردیم. همچنین ۱۶۸ دوره مربیگری و داوری برای معلمان اجرا کردیم و موفق شدیم یک‌میلیون و ۴۱۲ هزار و ۳۱۵ نفر از دانش آموزان را در ۳۳ رشته در مسابقات ورزشی شهرستانی پوشش دهیم.

بابویی با اشاره به طراحی و راه‌اندازی سامانه جامع ورزش دانش‌آموزی گفت: این سامانه از درون مدارس آغاز می‌شود و مدیران می‌توانند دانش‌آموزانشان را در رشته‌های موردنظر، ثبت‌نام کنند. از طریق این سامانه تعداد دانش آموزان شرکت‌کننده در هر رشته مشخص می‌شوند که این بانک اطلاعاتی مهمی در مورد ورزش دانش آموزان در کشور است.

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور گفت: با نگاه تربیتی، برگزاری جشنواره‌های ورزشی در مقطع ابتدایی را جایگزین مسابقات ورزشی کردیم تا ضمن حضور دانش آموزان آن‌ها را از تجربه تلخ باخت دور نگاه‌داریم و به این طریق انگیزه و دوام حضور این دانش آموزان را برای حضور در رشته‌های ورزشی تقویت کنیم.

بابویی ادامه داد: ۹۱۸ آموزشگاه در کشور میزبان مسابقات آموزشگاهی شدند. همچنین با ۱۵ فدراسیون ورزشی کشور تفاهم‌نامه امضا کردیم تا در اجرای رویکرهای مشترک از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم.

وی گفت: در مدت‌زمان کرونا موفق به طراحی دستورالعمل اجرای مسابقات ورزشی در فضای مجازی در ۱۰ رشته شدیم که آن‌ها را برای اجرا به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم.

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در پایان گفت: طرح کوچ یا طرح کنترل چاقی دانش آموزان به‌سلامتی دانش آموزان کمک خواهد کرد و به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا در مسابقات ورزشی مختلف شرکت کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار