در گفت‌وگو با پانا:

طاهرنژاد: اصلاح‌طلبان در بیان مواضعی مانند «کاندیدای اجاره‌ای» علیه «روحانی» مرتکب اشتباه شدند

حمایت اصلاح‌طلبان در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از آقای روحانی تصمیم درستی بود/ ایشان در دولت اول بیش از حد انتظار نیز ظاهر شد/ آقای روحانی در وسط میدان در برابر هجمه مخالفان تنها ماند

تهران (پانا) - عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه حمایت اصلاح‌طلبان در سال‌های 92 و 96 از آقای روحانی تصمیم درستی بود، تاکید کرد بعضی اصلاح‌طلبان در بیان مواضع خودشان مانند کاندیدای اجاره‌ای مرتکب اشتباه شدند.

کد مطلب: ۱۱۶۱۱۹۶
لینک کوتاه کپی شد
طاهرنژاد: اصلاح‌طلبان در بیان مواضعی مانند «کاندیدای اجاره‌ای» علیه «روحانی» مرتکب اشتباه شدند

یدالله طاهرنژاد، کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب و از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفت‌وگو با پانا درباره اینکه بعضی اصلاح‌طلبان معتقدند که عملکرد دولت آقای روحانی و حمایت آن‌ها از او باعث بی‌اعتمادی جامعه و ناامیدی مردم به جریان اصلاحات شده است، اظهار کرد: «حمایت اصلاح‌طلبان در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از آقای روحانی تصمیم درستی بود و ایشان هم در دولت اول بسیار موفق عمل کرد. تمام شاخص‌های اقتصادی دولت یازدهم مانند نرخ رشد اقتصادی، تورم، بیکاری و ... رو ‌به بهبودی رفت و بیش از حد انتظار نیز ظاهر شد.»

آقای روحانی نتوانست از داشته‌های خود به درستی استفاده کند و با چینشی که در دولت و دفتر انجام داد عملا بدنه اجتماعی خود را که عمدتاً اصلاح‌طلبان بودند از دست داد

وی، تیم اقتصادی دولت یازدهم را منسجم دانست و افزود: «برجام یکی از بزرگترین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب بود و توافق هسته‌ای آثار خودش را در مناسبت بین‌المللی نیز نشان داد.»

طاهرنژاد دستاوردهای دولت یازدهم را برجسته توصیف کرد و گفت: «در سال ۹۶ آقای جهانگیری هم کاندیدا شد، اما ترجیح اصلاح‌طلبان حمایت از آقای روحانی و ادامه مسیر دولت یازدهم بود.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در این باره اضافه کرد: «متاسفانه اتفاقات داخلی و خارجی باعث انحراف دولت از مسیر اصلی شد؛ دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا پیروز و به عنوان رئیس جمهور این کشور انتخاب شد. او با تمام دنیا بخصوص ایران در ستیز بود و سیاست‌های تهاجمی و غیرقابل پیش‌بینی نیز داشت.»

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره اتفاقات داخلی نیز توضیح داد: «آقای روحانی نتوانست از داشته‌های خود به درستی استفاده کند و با چینشی که در دولت و دفتر انجام داد عملا بدنه اجتماعی خود را که عمدتاً اصلاح‌طلبان بودند از دست داد.»

وی تصریح کرد: «نه ‌تنها آقای روحانی نتوانست به طور کامل به وعده‌هایی که برای دوره دوم داده بود عمل کند بلکه از لحاظ تعامل با بدنه اجتماعی خود نیز دچار ضعف شد؛ آدم‌هایی را در دفتر (ریاست جمهوری) گذاشت که هر روز با مواضع غیرکارشناسی فاصله بین آقای روحانی با بدنه اجتماعی حامی را بیشتر کردند.»

طاهرنژاد در این باره تاکید کرد: «این آدم‌ها به جای اینکه شکاف یا روزنه کوچک را ترمیم کنند به سمت ایجاد گسل رفتند تا هیچ‌وقت قابل ترمیم نباشد. در نتیجه آقای روحانی در وسط میدان در برابر هجمه مخالفان تنها ماند؛ البته بعضی اصلاح‌طلبان در بیان مواضع خودشان مانند کاندیدای اجاره‌ای مرتکب اشتباه شدند. بنابراین هر دو طرف در این رابطه مقصر هستند، اما دفتر آقای روحانی در واگرایی بدنه اجتماعی حامی ایشان بیشترین نقش را داشته است و متاسفانه همچنان هم به همان رویه ادامه می‌دهد؛ علت تنها ماندن روحانی در میدان، دفتر ایشان است.»

این کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب، تیم اقتصادی دولت دوازدهم را ناهماهنگ توصیف کرد و گفت: «بعضی انتخاب‌های آقای روحانی به شدت شبیه انتخاب‌های آقای احمدی‌نژادست و این مساله خیلی عجیب است. آقای روحانی با آن تحصیلات، سابقه و تجربه دقیقا به همان مسیری رفت که آقای احمدی‌نژاد در انتخاب بعضی وزرا افتاد. به طور مثال به وزارت صمت نگاه کنید؛ چند وزیر آمدند و رفتند؟ نهایتاً وضع وزارت صمت این است که می‌بینید.»

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه دفتر ریاست جمهوری نقش زیادی در انتخاب این وزرا داشته است، افزود: «علی‌رغم این آقای واعظی تقریباً در انتخابات نقشی نداشت و از مسائل داخلی کشور هم تقریباً بی‌اطلاع بود و بیشتر در بخشی خارجی فعالیت داشت.»

وی تصریح کرد: «آقای واعظی بیشترین سهم را در انتخاب مدیران کشور داشته است. جالب اینجاست که این سهم را منت می‌گذارند که بخشی از آن را به اصلاح‌طلبان داده‌اند درحالی‌که چنین سخنانی از پایه نادرست است. انتخاب مدیران باید براساس قابلیت‌ها و شایستگی‌هایشان باشد، کپنی نباید توزیع شود و آقای واعظی هم نباید مسئول توزیع باشد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار