معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده مطرح کرد؛
هدفگذاری استقرار دولت الکترونیک
تهران (پانا) - معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت یکی از رویکردهای دولت تدبیر و امید، استقرار دولت الکترونیک بوده و ما نیز تلاش کردیم خدمات و یک سری بانکهای اطلاعاتی مهم در حوزه زنان و شاخصهای عدالت جنسیتی و پایش اسناد را در قالب هشت سامانه تدوین کنیم.
به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار روز سه شنبه در نشستی که به مناسبت روز زن در حضور رییس جمهوری برگزار شد، افزود: این سامانهها کار مفصل علمی با همکاری مرکز آمار ایران بوده است.
وی ادامه داد: امیدواریم ثمرات این سامانهها در همه استانها و برای زنان ایران باشد.
پروانه درویشی یکی از کارآفرینان استان ایلام نیز در این نشست ویدیو کنفرانس بیان کرد: در استان ایلام بیش از هزار نفر را آموزش دادم و ۵۰ نفر در کارگاه مشغول به تولید صنایع دستی هستند. در این راستا وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی حمایتهای لازم را انجام دادهاند و از تسهیلات صندوق کارآفرینان امید استفاده کردهام.
صفایی نیا معاون توسعه و مدیریت استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست اظهار کرد: زنان در همه زمینههای اجتماعی و سیاسی حضور دارند. با همت و دغدغه موثر معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و دولت، تصمیمات در حوزه زنان در حد شعار نمانده و اجرایی شده است. از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه زنان میتوان به تدوین وضعیت زنان کشور در هر استان اشاره کرد. همچنین میتوان به تببین عدالتهای جنسیتی و ابلاغ آن به وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی در استانها اشاره کرد. همچنین وزارت کشور را به عنوان وزارتخانه پیش رو در این زمینه میتوان اشاره کرد. امروز با حمایتهای دولت تدبیر و امید ۲۱۱ مدیر زن در استانهای مختلف داریم.
پروین برادران مدیرعامل شرکت دانش بنیان فناوران کوهرنگ از استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: جهش اقتصادی و خروج از اقتصاد تک محصولی با موفقیت شرکتهای دانش بنیان با سرعت بسیار زیاد در حال انجام است. هر روز شاهد این نوع کار آفرینی و جایگزینی شرکتهای سنتی با شرکتهای با ارزش افزوده بالا هستیم و نیازمند توسعه زیرساختهای پارکهای علم و فناورانه هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه زنان نیمی از جامعه پویای کشور هستند و با نقش مادری و همسری میتوانند معادلات اجتماعی مثبت را رقم بزنند، افزود: زنان در شبکه علمی و اقتصادی کشور نیازمند حمایتهایی هستند که ایران را در تراز کشورهای پیشرفته قرار میدهد. تبدیل فرآیندها و قوانین برای زنان به عنوان بازوی توانمند جامعه منجر به تحکیم بنیان خانواده و تربیت نسل آینده کشور میشود.
سامانه رصد و پایش زنان خانواده در این نشست ویدیو کنفرانس رونمایی شد. همچنین سه کتاب بانوی اول درباره زندگی حضرت خدیجه (س)، برنامه عملیاتی دستگاههای کشور در حوزه زنان و کتاب جشنواره دختران و خانواده نیز در این نشست رونمایی شد.
ارسال دیدگاه