بهره برداری از راه آهن اردبیل در نیمه اول سال 1400
اردبیل (پانا) - مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور عنوان کرد تاکنون 45 کیلومتر از راه آهن ریل گذاری شده است و تلاش می کنیم نیمه اول 1400 این خط آهن را به بهره برداری برسانیم.
خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در جریان بازدید از راه آهن اردبیل در گفت وگو با خبرنگار ان با اشاره به اینکه تا کنون ۴۵ کیلومتر از راه آهن ریل گذاری شده است، اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی زیرسازی راه آهن اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. در طول ۱۷۵ کیلومتر این پروژه نزدیک به ۳۵ کیلومتر تونل و پلهای عظیم احداث شده است.
او با بیان اینکه تلاش خواهیم کرد در نیمه اول سال ۱۴۰۰ راه آهن اردبیل را به بهره برداری برسانیم افزود: تزریق اعتبارات از سوی بانک مطلوب است و امسال ۱۲ پیشرفت فیزیکی را شاهد هستیم؛ گرچه تکمیل این پروژه عظیم طول کشیده ولی باید توجه داشت که نزدیک به ۳۵ میلیون متر مکعب عملیات خاکی ، یک میلیون متر مکعب بتن ریزی و ۴۰ کیلومتر مسیر بدون دسترسی داشته است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: برای چهار خطه کردن اردبیل- سرچم و اتصال به بزرگراه تبریز زنجان ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و بغیر از ۳۵ کیلومتر از مسیر ۱۷۰ کیلومتری مابقی مسیر این پروژه عملیات های اجرایی در حال انجام است.
خادمی در پاسخ به این سوال که چهار خطه کردن اردبیل سرچم چه زمانی به اتمام می رسد ابراز کرد: برنامه داریم سه قطعه از مسیر ۱۷۵ کیلومتری را طی سه سال آینده به اتمام برسانیم و ۳۵ کیلومتر از مسیر که نیاز به احداث تونل و پل دارد در دست مطالعه است.
صدیف بدری ، رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در راستای بررسی تعهدات وزارت راه و شهرسازی بازدیدی از راه آهن اردبیل صورت گرفت، اظهار کرد: تزریق ۴۰۰ میلیارد دیگر به راه اهن اردبیل تا پایان امسال در نظر گرفته شده است تا مجموع اعتبارات اختصاصی به ۱۲۰۰ میلیارد تومان برسد.
او افزود: چشم انداز ریلی ما اجرایی شدن راه آهن مغان است و در همین راستا نقشه های فاز یک راه آهن مغان آماده شده است و پیگیر اجرایی شدن آن در ۱۴۰۰ هستیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان گفت: برای اتصال اردبیل به شبکه بزرگراهی کشور بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است و اولویت ما بزرگراه های نمین - آستارا ، نیر سراب ، و اردبیل به مغان است و امیدواریم در طی سه الی چهار سال اردبیل به شبکه بزرگراهی اتصال یابد.
ارسال دیدگاه