تعداد شهرهای قرمز کرونا به ۷ شهر رسید

سخنگوی ستاد ملی کرونا: اولویت‌های اول تا چهارم دریافت واکسن کرونا اعلام شد/ محدودیت تردد بین شهری در شهرهای زرد و آبی حذف شد/ منع تردد شبانه همچنان برقرار است

تهران (پانا) - سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین وضعیت بروز و فوتی ناشی از کووید۱۹ در کشور را تشریح کرد و از افزایش شمار شهرهای در وضعیت قرمز بیماری به هفت شهر و همچنین قرار گرفتن ۱۹۲ شهر در وضعیت آبی این بیماری خبر داد.

کد مطلب: ۱۱۵۳۵۰۵
لینک کوتاه کپی شد
تعداد شهرهای قرمز کرونا به 7 شهر رسید

علیرضا رئیسی در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا اظهار کرد: امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مروری بر وضعیت بیماری در سطح دنیا و کشور داشتیم. ویروس کرونای انگلیسی تقریبا تمام کشورهای اروپایی را درنوردیده و آمریکا همچنان در مرگ و میر رکورد زد و ثبت مرگ بالای ۴۰۰۰ نفر در روز را در آمریکا داشتیم. در آلمان و انگلستان هم مرگ و میر از مرز ۱۰۰۰ نفر عبور کرد و وضعیت در ایتالیا، اسپانیا و مکزیک نیز به همین صورت است. در ایران روند بیماری به گونه ای است که ۸۰ درصد در بستری‌ها و ۷۰ درصد در مرگ و میر کاهش آمار داشتیم؛ اما بدانیم این نتیجه رعایت مردم و همکاری مسئولین بوده است.

بیشترین موارد ابتلا به کرونا در استان مازندران

رئیسی با بیان اینکه اکنون به جز استان‌های شمالی بقیه استان‌ها وضعیت مناسبی دارند، گفت: امیدواریم وضعیت مناسب تداوم داشته باشد. استان مازندران یکی از استان‌هایی است که بیشترین موارد ابتلا را از آنجا داریم و استان گلستان و گیلان هم نیاز به مراقبت بیشتر دارند.

۷شهر قرمز و ۳۰ شهر نارنجی کرونا

وی گفت: ۷ شهر قرمز، ۳۰ نارنجی و ۴۱۱ شهر زرد در کشور داریم. از ۷ شهر قرمز ۵ شهر آمل، ساری، فریدونکنار، قائم شهر و نکا در استان مازندران هستند و دو شهر بندرگز و کردکوی در استان گلستان هستند که نیاز به مراقبت بیشتر دارند. برخی شهرها نیاز به مراقبت بیشتر دارند که شامل نور، نکا، قائم شهر، ساری، فریدونکنار، رامسر، جویبار، تنکابن، آمل در استان مازندران و شهرهای ماسال، لنگرود، رودسر در استان گیلان و شهرهای کردکوی و بند گز در استان گلستان هستند.

۱۹۲ شهر در وضعیت آبی کرونا

رئیسی درباره وضعیت شهرهای آبی نیز گفت: امروز دو مصوبه مهم داشتیم. در سطح کشور ۴۱۱ شهر وضعیت زرد داریم؛ ولی برخی شهرها میزان بستریشان از حد پایینِ شهرهای زرد پایین تر است؛ یعنی ۱۹۲ شهر داریم که میزان بستری بیمار در آنها از دو بیمار به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت هم کمتر شده است. برای این ۱۹۲ شهر رنگ جدیدی به رنگ‌ها اضافه کردیم تا اعمال محدودیت کمتری در آنها نسبت به شهرهای زرد داشته باشیم و تحت عنوان شهر آبی یاد می‌کنیم. در شهرهای آبی تقریبا تمام مشاغل با رعایت پروتکل‌ها که متعاقبا اعلام می‌شود آزاد هستند و می‌توانند فعال باشند.

منع تردد شبانه همچنان برقرار است

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: در شهرهای زرد و آبی منع تردد بین شهری نداریم؛ اما منع تردد ۹ شب تا ۴ صبح برقرار است. با این رنگبندی جدید ۷ شهر قرمز، ۳۰ شهر نارنجی، ۲۱۹ تا شهر زرد و ۱۹۲ شهر آبی داریم.

رئیسی همچنین تصریح کرد: کلیات بحث سند ملی واکسیناسیون کشور امروز مصوب شد. تهیه سند مبتنی بر این است که بر اساس شواهد علمی و بررسی‌هایی که انجام شد کمیته‌های تخصصی، این برنامه را تدوین کردند و بر اساس بار بیماری، میزان شیوع بیماری‌های پرخطر و زمینه‌ای هر استان، شهر و شهرستان مشخص شده است و با طبقه بندی که انجام شده تزریق واکسیناسیون در ۴ فاز انجام می‌شود. در فاز اول افراد کادر بهداشت و درمان که مستقیما با بیماران کرونا سر و کار دارند، کسانی که در خانه‌های سالمندان کار می‌کنند و همچنین جانبازان شیمیایی، تنفسی و بالای ۵۰ درصد واکسن دریافت می‌کنند که این فاز تقریبا یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هستند.

سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: در فاز دوم سایر گروهای پرخطر مانند سالمندان بالای ۶۵ سال هستند که به ترتیب اول از ۸۰ تا ۸۵ سال، ۷۵ تا ۸۰ سال، ۷۰ تا ۷۵ سال و... اولویت بندی می‌شوند و افرادی بین ۱۶ تا ۶۴ سال که بیماری زمینه‌ای دارند در این فاز هستند. فاز سه برای مراکز تجمعی و افرادی که ریسک کمتری نسبت به فاز دو دارند و نهایتا فاز ۴ عموم مردم هستند. محل تامین واکسن هم از تولید داخل و واکسن‌هایی که خریداری می‌کنیم خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار