پیگیری ها برای کاهش رسوب کالاهای اساسی در بنادر جواب داد
تهران (پانا) -معاون بندری سازمان بنادر گفت که با برگزاری جلسات مستمر اقدامات لازم برای کاهش رسوب کالاهای اساسی صورت گرفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد منتصر کوهساری معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه وضعیت بنادر کشور در رابطه با تخصیص کالاهای اساسی نسبت به یک ماه گذشته بهبود یافته است، گفت: در یک ماه گذشته ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر وجود داشت که هم اکنون میزان این کالاها به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسیده که نسبت به ماه گذشته با توجه به پیگیریهای صورت گرفته کاهش داشته است.
او ادامه داد: میزان ورود کشتیها در اسکلهها و لنگرگاهها نسبت به ماه گذشته بیشتر شده است به طوری که هم اکنون ۲۶ فروند کشتی در پایه اسکلهها و ۲۶ فروند کشتی در لنگرگاهها منتظر تخلیه و بارگیری هستند.
معاون بندری سازمان بنادر اظهار کرد: با وجود آنکه سرعت تخلیه و بارگیری افزایش یافته اما نسبت به گذشته حجم ورودی کالا و کشتیها بیشتر شده به همین دلیل این میزان از تخلیه کالاها چندان به چشم نمیآید اما با این وجود میزان کالای اساسی در این مدت و با پیگیریها کاهش یافته است.
منتصر کوهساری با بیان اینکه آمارها نشان میدهد که روند سرعت و تخلیه بارگیری کالاها افزایش یافته است، گفت: نیاز بازار، انگیزه صاحب کالا برای ترخیص کالا، استعداد بازار برای جذب کالاها از جمله مهمترین عوامل برای تخلیه و بارگیری کالاها در یک ماه گذشته بوده است اما با این وجود باز هم به پیگیری مستمر نیاز است.
او اظهار کرد: همواره کالاهای جدیدتری وارد بنادر میشوند، بنابراین باید با خروج کالا از انبارهای بنادر، کالای جدید جایگزین آنها شود.
یک میلیون و ۶۷۱ هزار تن ذرت در بنادر کشور وجود دارند
معاون بندری سازمان بنادر بیان کرد: تمامی این کالاها اساسی موجود در بنادر شامل گندم، ذرت، جو، سویا، برنج، شکر، روغن خام و دانههای روغنی است که شامل سه میلیون و ۷۲۰ هزار تن کالا میشود.
منتصر کوهساری با بیان اینکه رتبه دار این بخش از کالاهای اساسی ذرت است که شامل یک میلیون و ۶۷۱ هزار تن میشود، افزود: رتبه دوم در بنادر کشور روغن خام است که شامل ۴۸۵ هزار تن میشود و رتبه سوم دانههای روغنی ۳۷۲ هزار تن است.
معاون بندری سازمان بنادر با بیان اینکه بیشترین کالاها در بندر امام خمینی(ره) وجود دارند، گفت: بیشترین کالاها در بندر امام موجود است که شامل ۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تن کالا است و رتبه بعدی برای بندر شهید رجایی است که شامل ۳۹۱ هزار تن کالا میشود و بندر امیرآباد با ۳۰۴ هزار تن کالا در رتبه بعدی قرار گرفته است.
کوهساری با بیان اینکه جلسات بسیار زیادی در رابطه با رسوب کالا با گمرک برگزار کردهایم، افزود: جلسات و پیگیری زیادی با ستاد فروش اموال تملیکی برگزار کردهایم و اعلام شد که هرچه سریعتر اقدامات لازم برای خروج کالاهای متروکه و رسوبی صورت گیرد و این دو دستگاه هم همکاری لازم را در این خصوص انجام خواهند داد.
ارسال دیدگاه