با حمایت صندوق نوآوری صورت میگیرد
حضور ۲۰ شرکت دانشبنیان و هیات تجاری ایرانی در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰
تهران (پانا) - صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور ۲۰ شرکت دانشبنیان ایرانی برای حضور در چهلمین دوره نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه (GITEX) حمایت میکند.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سهراب آسا، مدیر بین الملل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با اشاره به برگزاری چهلمین دوره نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه موسوم به «GITEX» از ۱۶ تا ۲۰ آذرماه جاری در کشور امارات، تاکید کرد: این صندوق از ۲۰ شرکت دانشبنیان ایرانی جهت حضور در بخش «Future Stars» نمایشگاه جیتکس حمایت کرد.
وی با اشاره به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یکی از بازیگران اصلی زیستبوم نوآوری کشور، اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان، حمایت از حضور آنها در نمایشگاههای معتبر داخلی و خارجی را در دستور کار خود قرار داده است؛ چرا که یکی از اهداف اصلی ما تسهیل مسیر تجاریسازی محصولات و خدمات، توسعه توانمندیهای مدیریتی و بازاریابی، کمک به شکلدهی ارتباطات بینالمللی و ورود به بازارهای خارجی، طرح راهحلهای نوآورانه با هدف بینالمللیسازی شرکتهای دانشبنیان و ورود آنها به زنجیره ارزش جهانی است.
آسا، با تأکید بر علاقهمندی به همکاریهای بینالمللی، ابراز کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی سعی در پیوند ایدهها و راهحلهای فناورانه شرکتهای دانشبنیان با بازارهای داخلی و منطقهای دارد و در این راستا به شکلگیری دیپلماسی نوآوری در سطح شرکتهای نوآور با همتایان خود در عرصه منطقهای و بینالمللی کمک خواهد کرد.
طبق فراخوان منتشر شده، شرکتهای علاقهمند به حضور در این نمایشگاه، از تاریخ ۲۸ تیر تا ۸ مرداد ماه ۱۳۹۹ در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی ثبت نام کردند که از میان آنها ۶۲ شرکت وارد مرحله ارزیابی شدند. پس از انجام ارزیابی اولیه و تأیید شرکتها، با همت معاونت توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی کمپ آموزشی به منظور توانمندسازی آنها برای حضور شایسته در این رویداد بینالمللی، در قالب وبینارهای «بررسی و بهبود مدل کسب وکار برای ارائه به سرمایهگذار»، «بررسی و تحلیل ۰ تا ۱۰۰ برنامه مالی»، «چگونگی ارزیابی و ارزشگذاری استارتاپها»، «آشنایی با سرمایهگذاران کشورهای عربی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها»، «آشنایی با سرمایهگذاران کشورهای اروپایی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها»، «آشنایی با کلیات حقوقی مالکیت فکری و نحوه حفاظت از ایدهها»، «آشنایی با نظام ثبت اختراعات»، «آشنایی با نظام ثبت علائم تجاری بینالمللی»، «آشنایی با نظام ثبت طرح و حمایت از اسرار تجاری» و «آشنایی با کلیدیترین نکات حقوقی در انعقاد قرارداد با سرمایهگذار» با تدریس اساتید مجرب و خبره هر حوزه برگزار شد.
پس از پایان دورههای آموزشی و توانمندسازی، جلسات متعدد منتورینگ با تیمها برای ارائه انگلیسی صورت گرفت و سپس تیمهای متقاضی، طرحهای خود را به زبان انگلیسی برای کمیته پذیرش، متشکل از نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و سامانه تأمین مالی و سرمایهگذاری کارن، ارائه کردند و ۲۰ تیم برتر برای اعزام به جیتکس و حضور در پاد نمایشگاهی انتخاب شد. معیارهای انتخاب شامل توانایی ارائه قوی به زبان انگلیسی، داشتن برنامه مشخص برای حضور در جیتکس، تجربههای صادراتی و حوزه فعالیت شرکت بود.
وی افزود: ۲۰ شرکت منتخب، طی روزهای ۱۶ تا ۲۰ آذر در نمایشگاه جیتکس حضور دارند و دستاوردها و توانمندیهای خود را در این نمایشگاه عرضه میکنند.
همچنین، همزمان با نمایشگاه جیتکس، هیأت تجاری متشکل از ۱۷ شرکت دانشبنیان و ۱۱ شرکت خلاق و فناور، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان یزد و مؤسسه خدمات فناوری تا بازار ایرانیان (کریدور توسعه صادرات) به این نمایشگاه اعزام خواهند شد.
ارسال دیدگاه