دبیر شورای تخصصی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان خبر داد

ارزیابی کیفی و کمی از داوطلبان ورودی سال جاری دانشگاه فرهنگیان در 24 استان

تهران (پانا) - دبیر شورای تخصصی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، در ششمین نشست مجازی شورای تخصصی نظارت دانشگاه، از ارزیابی کیفی و کمی داوطلبان ورودی سال جاری دانشگاه فرهنگیان در 24 استان کشور خبر داد.

کد مطلب: ۱۱۴۰۶۴۷
لینک کوتاه کپی شد
ارزیابی کیفی و کمی از داوطلبان ورودی سال جاری دانشگاه فرهنگیان در 24 استان

به گزارش روابط عمومی معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، رضا کچوئیان، دبیر شورای تخصصی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این دانشگاه، در ششمین نشست مجازی شورای تخصصی نظارت دانشگاه در مکان سالن اجتماعات شهید چمران، با اشاره به ارزیابی فرآیند مصاحبه داوطلبان ورودی سال جاری دانشگاه فرهنگیان از انجام این ارزیابی در ۲۴ استان کشور به صورت کیفی و کمی خبر داد.

وی، تعیین سطح علمی داوطلبان ورودی سال جاری دانشگاه فرهنگیان را از دلایل مهم ارزیابی معاونت نظارت برشمرد و با تاکید بر استقبال و انتخاب این دانشگاه توسط دانش آموزان دارای معدل بالا و برگزیدگان کنکور سراسری خاطر نشان کرد: قیاس نگاه گذشته و حال به دانشگاه فرهنگیان و تغییر نگاه داوطلبان آزمون سراسری به این دانشگاه و ورود دانش آموزان باسواد و برخوردار از سطح علمی بالاتر به دانشگاه، بیانگر نهادینه شدن جایگاه علمی دانشگاه فرهنگیان در میان مراکز آموزش عالی کشور است.

کچوئیان، تصریح کرد: با توجه به انتخاب هدفمند این افراد برای ادامه تحصیل در دانشگاه فرهنگیان، تسریع و افزایش کیفیت فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در دانشگاه امری لازم و ضروری است.

عضوهیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، در ادامه مجموع داوطلبان خواهان ورود به دانشگاه فرهنگیان را ۲۱ هزار و ۳۱۵ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۹۶۸ نفر به صورت تصادفی در ۲۴ استان کشور ارزیابی شدند.

این مقام مسئول، از دریافت داده های استانی، میانگین و انحراف استاندارد گویه ها و همچنین مشخص شدن میانگین معدل دروس نهایی و میانگین معدل کل فراوانی رتبه کشوری، فراوانی رتبه در منطقه و فراوانی اولویت انتخاب دانشگاه فرهنگیان برای هر استان سخن گفت و اظهار داشت: میانگین معدل دروس نهایی کسب شده داوطلبان در این ارزیابی ۹۳/۱۶ و میانگین معدل کل این تعداد مصاحبه شونده ۳۱/۱۸ بود.

این مقام مسئول، بازدیدهای میدانی از مراکز و پردیس های استانی را یکی دیگر از فعالیت های مهم معاونت نظارت برشمرد و افزود: در شرایط کنونی کشور علاوه بر انجام این فعالیت توسط کارشناسان توانمند این معاونت در مراکز و پردیس های استانی، با الکترونیکی شدن دریافت نظرسنجی ها و همچنین به روزرسانی شدن شاخص ها متناسب با شرایط کرونا ظرف مدت زمان کوتاهی از جامعه هدف نظرسنجی و اطلاعات مد نظر دریافت و در اختیار دانشگاه قرار می گیرد.

استاد دانشگاه، با مهم برشمردن کیفیت آموزش های الکترونیکی در دانشگاه فرهنگیان، از ارزشیابی به عنوان رسالتی مهم در دانشگاه یاد کرد و گفت: با طی فرآیند ارزشیابی میزان اثربخشی، کارآیی و بهره وری در سازمان افزایش می یابد. چرا که از این مسیر می توان نقاط ضعف، کاستی ها و نارسایی ها و نقاط قوت و توانمندی ها را شناسایی و سازوکار های مناسب به منظور کاهش نا رسایی ها و افزایش توانمندی ها را فراهم ساخت.

وی، در پایان استادان و دانشجو معلمان را دارای اطلاعات واقعی دانست و تصریح کرد: با دریافت این اطلاعات، قطعا تصمیم گیری های سازمانی تسهیل و در نهایت شاهد بهبود فرآیند یاددهی، یادگیری خواهیم بود.

گفتنی است: ششمین نشست تخصصی شورای نظارت دانشگاه فرهنگیان، با حضور معاونان دانشجویی، فرهنگی، رئیس هیات نظارت استان تهران، معاون و رئیس گروه دفتر نظارت وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه، مدیران کل نظارت، پژوهش، آموزش و سایر اعضا برگزار شد.

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار