امرالله احمدجو: مطالعهگریزی جزئی از عادتهای روزانه ما شده است
تهران (پانا) - امرالله احمدجو، نویسنده و کارگردان با پیوستن به پویش «کتابخوانی ملی»، مطالعه متون کهن فارسی از جمله آثار سنایی غزنوی، خمسه نظامی، گلستان سعدی، دیوان حافظ، مثنوی،دیوان شمس و شاهنامه فردوسی را پیشنهاد کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، امرالله احمدجو نویسنده و کارگردان با پیوستن به پویش «کتابخوانی ملی» که به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران آغاز شده است؛ عنوان کرد: مطالعه گریزی جزئی از عادت های روزانه ما شده است و متاسفانه زمان کمتری را برای خواندن کتاب می گذاریم. این در حالی است که روح انسان به کتاب خواندن، دانستن و اندیشیدن احتیاج دارد. همانطور که در بحران شیوع ویروس کرونا از سلامت جسم مراقبت می کنیم باید مواظب سلامت روح نیز بود.
این کارگردان ادامه داد: در زمینه مطالعه کتاب تجربیاتی دارم و آثار بسیاری از بزرگان و مشاهیر خوانده ام. زمانی که دوستان و آشنایان کتابخانه شخصی مرا می بینند سوال می کنند که آیا همه این کتاب را خوانده ام؟ و من هم پاسخ می دهم تعدادی از این کتاب ها مرجع هستند که برای کارهای پژوهشی به آن مراجعه می کنم و تعداد دیگری را هم از ترس اینکه نایاب شوند خریداری کردم و در نوبت مطالعه هستند و تعداد دیگری را نیز مطالعه کرده ام.
احمدجو اظهار کرد: تعجب دوستان از وجود تعداد زیاد کتاب ها نشان می دهد که علاقه چندانی به مطالعه ندارند. این در حالی است که مطالعه کتاب در زندگی هر فرد اهمیت بسیاری دارد و به دلیل اهمیت موضوع کتابخوانی، به دوستانی که اهل مطالعه نبوده اند، توصیه می کنم سراغ کتاب های سنگین نروند و از خواندن کتاب هایی که مورد علاقه شان است شروع کنند تا با خواندن درباره موضوعاتی که دوست دارند، لذت کتابخوانی را درک کنند و اگر این لذت درونی شود هرگز از کتاب غافل نمی شویم.
وی افزود: پویش «کتابخوانی ملی» که توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران آغاز شده، اقدام خوبی است که با پیوستن افراد به این پویش می توان به مقوله کتابخوانی رونق بخشید و پیشنهادهای خوبی را در حوزه کتاب و کتابخوانی به اشتراک گذاشت. در همین راستا بنده مطالعه متون کهن فارسی از جمله آثار سنایی غزنوی، خمسه نظامی، گلستان سعدی، دیوان حافظ، مثنوی،دیوان شمس و شاهنامه فردوسی را به عموم مردم پیشنهاد می کنم. زیرا با این کتاب می توان به عمق فرهنگ ایرانی پی برد.
کارگردان سریال «روزی روزگاری» عنوان کرد: همچنین برای اهل تخصص و دانشجویانی که در رشته سینما تحصیل می کنند، خواندن کتاب «دیالوگ» نوشته رابرت مک کی را که از سوی انتشارات ساقی منتشر شده، توصیه می کنم. این کتاب اثری جامعه درباره دیالوگ نویسی است. من این کتاب را بارها خواندم و مطالب بسیاری از آن یاد گرفتم. معتقدم کتاب «دیالوگ» سرشار از نکات تازه ای بود که به آنها فکر نکرده بودم و بسیار آموختم.
ارسال دیدگاه