جشنواره پخت جغور و بغور به عنوان غذای سنتی و محلی به صورت مجازی در زنجان برگزار می شود
زنجان (پانا) - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت «جشنواره استانی جغور و بغور به عنوان غذای سنتی و محلی به صورت مجازی در استان زنجان برگزار می شود.»
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، امیر ارجمند با اعلام این خبر، بیان کرد: «در این جشنواره شرکت کنندگان اقدام به پخت جغور و بغور میکنند و تصاویر آن را به صورت عکس و فیلم به صفحه مجازی اینستاگرام - اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان ارسال کرده و از نفرات برتر به همراه جوایز نفیس قدردانی خواهد شد.»
ارجمند در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره اظهار داشت: «مهلت ارسال آثار این جشنواره از تاریخ ۲۸ آبان ماه تا ۱۸ بهمن ماه ۹۹ است و اعلام نتایج ۲۲ بهمن ماه به مناسبت دهه فجر خواهد بود.»
او بیان کرد: «برگزاری جشنواره جغور و بغور به عنوان غذای سنتی و محلی استان زنجان با هدف آشنایی با غذاهای سنتی، محلی و بومی استان و سعی در احیای بیشتر آن است. این غذابه علت تنوع فراوان، سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت مناسب و در دسترس بودن می تواندجایگزین مناسبی برای غذاهای فاقد ارزش باشد ، در حالی که برخی از آنها در حال فراموشی هستند.»
ارسال دیدگاه