افت و خیز سینوسی شاخص بورس در هفته‌ دوم آبان

تهران ( پانا) - شاخص‌های اصلی بازار سرمایه این هفته هم روزهای منفی و مثبت را پشت‌سر گذاشتند. شاخص کل در اولین روز هفته جاری 17 هزار واحد رشد داشت اما در روزهای بعد یعنی در یکشنبه و دوشنبه با ثبت افت 27 و 15 هزار واحد در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۶۴هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل در آخرین روز معاملاتی این هفته 26 هزار واحد رشد کرد و شاخص کل در ارتفاع یک ‌میلیون و ۲۹۰هزار واحد قرار گرفت.

کد مطلب: ۱۱۳۶۰۳۳
لینک کوتاه کپی شد
افت و خیز سینوسی شاخص بورس در هفته‌ دوم آبان

رسیدن شاخص کل به بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد و سپس کاهش سریع تا کانال کنونی ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد باعث شد تا میلیون ها نفری که با سرمایه های خرد وارد بازار شده بودند با زیان مواجه شوند. این زیان عمدتا به کسانی وارد شده است که از تیر ماه سال جاری وارد بازار شدند. کارشناسان این بخش معتقدند چشم‌اندازی روشن برای این بازار دور از انتظار نیست و روزهای رونق می‌تواند دوباره به این بازار برگردد.

کارشناسان می‌گویند در این افق شرکت‌های با وزن زیاد مانند خودروسازان و سیمانی ها وضعیت بهتری خواهند داشت. افزایش کارخانه ای قیمت خودروهای داخلی و افزایش قیمت سیمان که از بازار جا مانده است هم بر بازار اثرگذار شده و وضعیت این شرکتها که اثر زیادی بر شاخص بورس دارند، وضعیت بازار سرمایه را بهبود خواهد بخشید.

شاخص بورس روز شنبه ۱۷ هزار واحد رشد کرد

شاخص بورس در جریان معاملات در روز شنبه، ۱۰ آبان بازار سرمایه با ثبت رشد ۱۷ هزارواحدی، در ارتفاع یک ‌میلیون و ۳۰۵ هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای در روز شنبه، ۱۰ آبان بازار سرمایه بیش از ۷میلیارد و ۲۵۹میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۶هزار و ۸۵۲میلیارد تومان در بیش از یک‌میلیون و ۵۶هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۷هزار و ۶۴۸واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۰۵هزار و ۳۳۲واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز شنبه، ۱۰ آبان به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و معدنی و صنعتی گل گهر شد و در مقابل شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پارس الکتریک و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۶۳۷میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۶۸۵میلیارد تومان در ۶۲۰هزار و ۹۹۲نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۴۲واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۲۶۷واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های پلیمر آریا ساسول، سرمایه‌گذاری سپهر صادرات و ذوب‌آهن اصفهان شد و در مقابل شرکت‌های بانک دی، پالایش نفت لاوان و تولید نیروی برق دماوند بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس یک شنبه ۲۶ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز یکشنبه، ۱۱ آبان بازار سرمایه با ثبت افت ۲۶هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۷۹هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز یکشنبه، ۱۱ آبان بازار سرمایه ۵میلیارد و ۴۴۱میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۹۴۱میلیارد تومان در ۵۸۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲۶هزار و ۱۶واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۷۹هزار و ۸۸۲واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز یک شنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های صایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران شد و در مقابل شرکت‌های معدی و صنعتی چادرملو، نفت بهران و بانک اقتصاد نوین با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۶۸۰۳واحد، کل (هم‌وزن) ۳۳۷۷واحد، قیمت (هم‌وزن) ۲۲۱۲واحد، آزاد شناور ۳۴۸۰۲واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۱۹۵۳۷ و ۵۰۶۲۲واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۲۴۸میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۸میلیارد تومان در ۳۰۶هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۸۲واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۵هزار و ۹۸۴واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، پلیمر آریا ساسول و سرمایه‌گذاری صبا تامین شد و در مقابل شرکت‌های نفت ایرانول، پتروشیمی غدیر و کشت و دام قیام اصفهان بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس روز دوشنبه ۱۵ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز دوشنبه ۱۲ آبان بازار سرمایه با ثبت افت ۱۵هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۶۴هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز دوشنبه ۱۲ آبان بازار سرمایه ۵میلیارد و ۸۳۲میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۵۹۹میلیارد تومان در ۵۸۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۵هزار و ۳۲۵واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۶۴هزار و ۵۳۷واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز دوشنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت تهران شد و در مقابل شرکت‌های ایران خودرو، پتروشیمی نوری و پلی پروپیلن جم با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۴۰۰۷واحد، کل (هم‌وزن) ۲۲۲۷واحد، قیمت (هم‌وزن) ۱۴۵۸واحد، آزاد شناور ۱۹۹۵۸واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۹۲۲۳ و ۳۸۷۴۵واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۲۰۷میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۱۴۴میلیارد تومان در ۳۲۴هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۲۳واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۵هزار و ۸۶۰واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سرمایه‌گذاری صبا تامین، پتروشیمی تندگویان و سرمایه‌گذاری سپهر صادرات شد و در مقابل شرکت‌های صنعتی مینو، بیمه پاسارگاد و آهن و فولاد ارفع بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس چهارشنبه ۲۶هزار واحد رشد کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز چهارشنبه ۱۴ آبان بازار سرمایه با ثبت رشد ۲۶هزارواحدی، در ارتفاع یک ‌میلیون و ۲۹۰هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز چهارشنبه بازار سرمایه بیش از ۵میلیارد و ۸۶۷میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۵هزار و ۴۳۲میلیارد تومان در بیش از ۷۳۸هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۲۶هزار و ۲۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۹۰هزار و ۵۰۷واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز چهارشنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران شد و در مقابل شرکت‌های ایران خودرو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سایپا با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی مثبت را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۶۸۰۷واحد، کل (هم‌وزن) ۲۱۸۱واحد، قیمت (هم‌وزن) ۱۴۲۸واحد، آزاد شناور ۲۶۵۱۸واحد و شاخص‌های‌‌‌ بازار اول و دوم به ترتیب ۲۱۴۷۱و ۴۳۱۳۲ واحد رشد کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۶۲۰میلیون ورقه به‌ارزش ۶هزار و ۹۳میلیارد تومان در ۴۷۷هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۰۳واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۱۶۴واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، پلیمر آریا ساسول و هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه شد و در مقابل شرکت‌های تولید نبروی برق دماوند، بانک دی و فرابورس ایران بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار