باستان در گفت‌وگو با پانا:

چگونه در پویش‌های دانش‌آموزی روز ۱۳ آبان ماه شرکت کنیم؟

باستان: پیاده‌سازی سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری دو هدف کلان ماست/در درس آمادگی دفاعی ویژگی‌های حاج قاسم را تبیین می‌کنیم

تهران (پانا) - جانشین رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی به تشریح جزئیات انواع پویش‌های دانش‌آموزی در آستانه روز ۱۳ آبان ماه پرداخت که دانش‌آموزان می‌توانند در آنان به صورت مجازی شرکت کنند.

کد مطلب: ۱۱۳۵۳۹۶
لینک کوتاه کپی شد
چگونه در پویش‌های دانش‌آموزی روز 13 آبان ماه شرکت کنیم؟

هشتم آبان ماه سالروز شهادت نوجوان بسیجی و فرزند انقلاب شهید حسین فهمیده و روز نوجوان و شروع هفته بسیج دانش‌آموزی است. حسین فهمیده یکی از هزاران نونهال فهمیده و دانش‌آموز بسیجی بود که با نثار خون پاک خویش بر طراوت و سرخی خون شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی افزود. از آنجا که این دانش‌آموز رزمنده بسیجی، با ایمان و و بینش عمیق و استوار در جنگ با دشمن پیش قدم و با نیل به شهادت، درس شجاعت، فداکاری و مقاومت را به همه بسیجیان و امت حزب‌الله آموخت، امام خمینی(ره) این نوجوان ۱۲ ساله را رهبر قلمداد فرمودند زیرا نام و یاد او منشأ حماسه‌های سترگ شد و تحولی شگرف در شیوه دفاع مقدس و نبرد رزمندگان اسلام با کفر فراهم کرد و راه پیروزی و سرافرازی را یکی پس از دیگری، هموار ساخت.

آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب نیز در این زمینه فرمودند: زنده نگه داشتن یاد حادثه شهادت دانش‌‌آموز بسیجی، شهید فهمیده، از اصالت‌های دفاع مقدس است. از این‌رو، هشتم آبان، سالروز شهادت این فرزند انقلاب، به‌عنوان «روز نوجوان و جوان و بسیج دانش‌آموزی» نام گرفته است تا ضمن یادآوری حماسه این قهرمان کوچک، به‌عنوان سرمشقی مناسب به هم‌سالانش مطرح شده و راهش همچون الگویی ماندگار بر تارک تاریخ پر افتخار ایران بدرخشد.

در این راستا با مجتبی باستان جانشین رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی که به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی و در آستانه روز ۱۳ آبان از بخش‌های مختلف خبرگزاری پانا بازدید کرده است، به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید:

در آستانه روز ۱۳ آبان ماه و در شرایط کرونا چه برنامه‌ای برای دانش‌آموزان دارید؟

هر ساله در سالروز شهید حسین فهمیده دانش‌آموز الگو و اسوه نوجوانان ایران اسلامی از ۸ آبان تا روز ۱۳ آبان به نام هفته بسیج دانش‌آموزی نام گرفته است؛ اعتقاد دارم بسیج دانش‌آموزی یک تفکر است، بسیج به عنوان تشکل و بخشی نیز به عنوان یک تفکر دیده می‌شود.

با این مصداق که نگاه ما این است همه دانش‌آموزان بسیجی هستند در دوران کرونا برنامه‌هایی با شعار انتخاب شده برای دانش‌‌آموزان داریم. شعار ما تحت عنوان «دانش‌آموز انقلابی، مقاومت و استکبارستیزی» است که به عنوان شعار هفته بسیج دانش‌آموزی انتخاب شده است.

تناسب بسیج دانش‌آموزی با آموزش و پرورش چیست؟

ما در بسیج دانش‌آموزی دو هدف کلان را دنبال می‌کنیم و بر آن تاکید داریم؛ کمک به تحقق و پیاده‌سازی سند تحول بنیادین و کمک به پیاده سازی بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری. لذا مولفه‌های دو سند را استخراج کردیم و برای اجرای هر برنامه ای در سازمان بسیج دانش‌آموزی آن را با این مولفه‌ها مطابقت می‌دهیم. ما در سازمان با کمک راه‌اندازی پویش‌ها با کمک تشکل‌های دانش‌آموزی پویش‌های مختلفی را اجرا کردیم تمام سیستم بسیج دانش‌آموزی در اختیار آموزش و پرورش قرار دارد.

لذا اولین برنامه ما پویش «آمریکا باید از منطقه برود» است که پوستر این موضوع تهیه شده، این پویش چند مولفه دارد و تاکنون آثار خوبی نیز به ما رسیده است؛ اولین زیربرنامه آن این است که دانش‌آموزان یک پیام به سربازان آمریکایی بدهند دانش‌آموزان می‌توانند صوت و تصویر برای ما ارسال کند. دومین اقدام و پویش، پویش «چرا مرگ بر آمریکا» است که دانش‌آموزان می‌توانند تاریخچه جنایت آمریکا را در حد توان و جستجوی خود برای ما بفرستند همچنین نماهنگ و نقاشی با موضوع استکبار ستیزی متناسب با مقطع ابتدایی برای دانش‌آموزان داریم که آنان باید آثار خود را به سایت www.beest.ir و یا کانال سازمان بسیج دانش‌آموزی در شاد و یا در پیام رسان بله به آدرس @beestnews ارسال کنند.

پویش دوم و بعدی پویش «همه با هم مرگ بر آمریکا» است که دانش‌آموز به همراه خانواده خود پرچم آمریکا و فرانسه را فردا در روز ۱۳ آبان ساعت ۹ صبح با رعایت تمام دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشتی در محوطه حیاط و پشت بام خانه خود به آتش می‌کشد. پویش سوم امضای الکترونیک در سایت بسیج دانش‌آموزی است که باید متن استکبار ستیزی بارگذاری شده از سوی دانش‌آموزان امضا شود این طومار تا کنون از سوی ۱۱ هزار و ۹۳۰ دانش‌آموز امضا شده است.

چه برنامه‌ای برای برگزاری اردوهای راهیان نور دارید؟ با توجه به اینکه امسال این اردوها به صورت حضوری برگزار نمی‌شود؟

ما امسال راهیان نور نداریم لذا برای فردا ۱۳ آبان هر عضو بسیج دانش‌آموزی در هر استان با عضویت در کانال راه‌اندازی می‌تواند محتوای وصیت نامه و ارزش‌های دفاع مقدس را بارگذاری کند.

برنامه بعدی ما راه‌اندازی گروه‌های علوی و فاطمی است در هر استان ۵ دختر و ۵ پسر گروه علوی و فاطمی را به عنوان منتخب بسیج دانش‌آموزی تشکیل می‌دهند در کشور ۳۲۰ نفر دبیرخانه کنگره ملی همفکری بسیج دانش‌آموزی را تشکیل خواهند داد که در این کنگره تبیین و روشنگری حوزه بسیج دانش‌آموزی دنبال می‌شود و بیانیه‌هایی را تبیین می‌کند.

برنامه بعدی ما طراحی یک نشان به عنوان دانش‌آموز انقلابی است ۱۵۰ هزار نشان به استان‌ها ارسال کردیم که این نشان‌ها هم با تصویر آرم بسیج دانش‌آموزی و هم با تصویر حاج قاسم به عنوان نشان‌های دانش‌آموز انقلابی و مکتب سلیمانی به استان‌ها ارسال شده است.

برنامه بعدی تجلیل از نفرات لیگ علمی پایا است که امسال به دلیل کرونا برگزار نشد همچنین کتابی تحت عنوان مدرسه درس‌آموز حاج قاسم تعریف کردیم و ۲۱ درس برای تببین زندگی نامه حاج قاسم سلیمانی در این کتاب آورده شده تا دانش‌آموزام متوسطه اول و دوم از ایشان الگو بگیرند و از این کتاب بهره مند شوند هزار جلد از این کتاب در آستانه چاپ است.

با توجه به اینکه امسال اولین سال است که حاج قاسم در ببن ما نیست چه برنامه ویژه‌ای برای دانش‌آموزان و آشنایی آنان در راستای مکتب سردار سلیمانی دارید؟

ما تا دهه فجر برنامه‌های ویژه ای خواهیم داشت گروه‌های سرود با محوریت حاج قاسم را داریم که از بین بهترین‌ها تجلیل صورت می‌گیرد همچنین در درس آمادگی دفاعی نیز در بحث سبک زندگی ویژگی‌های حاج قاسم را تبیین می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار