خزان شاخص کل در معاملات این هفته بازار

تهران ( پانا) –- شاخص کل بورس این هفته نیز روزهای منفی بسیاری را پشت سرگذاشت به گونه‌ای که در روز یک شنبه به عنوان نخستین روز معاملات این هفته با ثبت افت ۴۷هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۱۴هزار واحد قرار گرفت؛ روندی که در روزهای بعد با ثبت افت 7 هزار واحدی در معاملات روز دوشنبه، افت 42 هزار واحدی در معاملات روز سه شنبه و 7 هزار واحدی در معاملات روز چهارشنبه شاخص کل را در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۱۲هزار واحد قرار داد.

کد مطلب: ۱۱۳۳۰۲۶
لینک کوتاه کپی شد
خزان شاخص کل در معاملات این هفته بازار

برخی کارشناسان با اشاره به زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش نرخ سود بانکی معتقدند هم‌زمان با رشد نجومی و حبابی قیمت در بازارهای موازی بورس، مبالغ نجومی حاصل از رشد قیمت دلار و سکه و مسکن و خودرو هم اینک به دنبال بازاری برای رسوب پول می‌گردند.

کارشناسان بر این نکته تاکید دارند که یکی از راهکارهای خروج از رکود تورمی برای دولت‌ها بازار سرمایه است و بر این اساس پول‌های بزرگ در صورت رسوب در سیستم بانکی باعث ایجاد رکود گسترده و فراگیر در کشور برای یک دوره‌ ۴ تا ۵ ساله خواهد شد.

اما امیدها به بازگشت روزهای خوب برای بورس نیز کم نیست و برخی کارشناسان عقیده دارند سهامداران در ابتدا باید صبر کنند تا بازار به ثبات برسد که براساس پیش‌بینی‌های انجام شده از آبان ماه شاهد بهبود و ثبات در شرایط و معاملات بازار خواهیم بود.

ثبت افت ۴۷هزار واحدی شاخص در معاملات روز یک شنبه بازار

شاخص بورس در جریان معاملات روز یک شنبه ۲۷ مهر بازار سرمایه با ثبت افت ۴۷هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۱۴هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز یک شنبه بازار سرمایه ۴میلیارد و ۲۰۵میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۶هزار و ۳۱۶میلیارد تومان در ۷۷۵هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۴۷هزار و ۱۷واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۱۴هزار و ۳۹۸واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز یکشنبه ۲۷ مهر به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل شرکت‌های گروه صنعتی پاکشو، باما و سایر اشخاص بورس انرژی با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۱۲۳۰۸واحد، کل (هم‌وزن) ۵۵۱۵واحد، قیمت (هم‌وزن) ۳۶۱۳واحد، آزاد شناور ۶۰۲۷۶واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۴۲۶۴۲ و ۶۲۴۸۱واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۵۴۸میلیون ورقه به‌ارزش ۳هزار و ۴۵۶میلیارد تومان در ۵۹۳هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۵۳واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۷۲۱واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، سنگ‌آهن گهر زمین و پتروشیمی زاگرس شد و در مقابل شرکت‌های مدیریت انرژی امید تابان هور، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه و بیمه کوثر بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس در معاملات روز دوشنبه ۷ هزار واحد افت کرد

در جریان دادوستدهای روز دوشنبه ۲۸ مهر بازار سرمایه ۲میلیارد و ۱۶میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۳هزار و ۳۴۷میلیارد تومان در ۳۳۹هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۵۱هزار و ۸۸۹واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۶۲هزار و ۳۸۳واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز دوشنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ملی صنایع مس ایران شد و در مقابل شرکت‌های فرآورده‌های نسوز ایران، رادیاتور ایران و کاشی و سرامیک حافظ با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۱۳۵۸۴واحد، کل (هم‌وزن) ۵۷۳۵واحد، قیمت (هم‌وزن) ۳۷۵۷واحد، آزاد شناور ۶۳۶۷۰واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۴۳۶۴۷ و ۸۲۶۸۱واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۹۴۱میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۹۰۱میلیارد تومان در

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پلیمر آریا ساسول و پتروشیمی مارون شد و در مقابل شرکت‌های بیمه کوثر، آتیه داده پرداز و بیمه تجارت نو بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس در معاملات روز سه شنبه۴۲ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز سه شنبه ۲۹ مهر بازار سرمایه با ثبت افت ۴۲هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۱۹هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز سه شنبه بازار سرمایه ۴میلیارد و ۱۵میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۳۸۹میلیارد تومان در ۶۱۱هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۴۲هزار و ۹۷۰واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۱۹هزار و ۳۱۲واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز سه شنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل شرکت‌های تامین سرمایه امین، آهنگری تراکتورسازی ایران و رادیاتور ایران با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۱۱۲۴۹واحد، کل (هم‌وزن) ۵۶۹۳واحد، قیمت (هم‌وزن) ۳۷۳۰واحد، آزاد شناور ۵۸۴۷۸واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۳۹۸۲۳ و ۵۴۱۰۰واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۱۱۴۵میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۲۰۳میلیارد تومان در ۴۵۳هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۶۶واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۸واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی ذوب‌آهن اصفهان، پتروشیمی تندگویان و سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات شد و در مقابل شرکت‌های اعتباری ملل، توسعه مسیر برق گیلان و برق و انرژی پیوند گستر پارس بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

افت ۷ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات روز چهارشنبه

شاخص بورس در جریان معاملات روز چهارشنبه ۳۰ مهر بازار سرمایه با ثبت افت ۷هزار واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۱۲هزار واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای روز چهارشنبه بازار سرمایه ۱۰میلیارد و ۷۰۲میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۹هزار و ۲۳۰میلیارد تومان در یک میلیون و ۱۹۳هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۷هزار و ۵واحدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۴۱۲هزار و ۳۰۰واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز چهارشنبه به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شد و در مقابل شرکت‌های ملی صنایع مس ایران، ایران خودرو و بانک ملت با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۱۸۳۳واحد، کل (هم‌وزن) ۱۰۷۵واحد، قیمت (هم‌وزن) ۷۰۴واحد، آزاد شناور ۳۳۹۵واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به ترتیب ۵۵۰۸ و ۱۲۶۶۶واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۱۹۳۴میلیون ورقه به‌ارزش ۴هزار و ۱۳میلیارد تومان در ۵۸۲هزارنوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۳۸واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۶هزار و ۹۷۰واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی بیمه پاسارگاد، سرمایه‌گذاری صبا تامین و هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه شد و در مقابل شرکت‌های پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس و سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس به نام خود ثبت کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار