فولادوند در گفتگو با مدیران مدارس مطرح کرد:

کمکهای شورعاطفه ها برای افزایش کیفیت آموزش دانش‌آموزان نیازمند صرف می شود

پرپنچی: بیش از ۱۴ درصد از خیرین طرح اکرام از فرهنگیان هستند

تهران (پانا) - گفتگوی مستقیم مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران با مدیران مدارس مناطق نوزده گانه شهر تهران در جهت تبیین برنامه های کمک های جمع آوری شده در جریان مراسم شور عاطفه ها در بستر شبکه شاد برگزار شد.

کد مطلب: ۱۱۲۵۸۵۵
لینک کوتاه کپی شد
کمکهای شورعاطفه ها  برای افزایش کیفیت آموزش دانش‌آموزان نیازمند صرف می شود

عبدالرضا فولادوند با قدردانی از زحمات مدیران مدارس شهر تهران برای بازگشایی مدارس در شرایط بحرانی کرونا گفت: این روزها آیین شور عاطفه ها در مدارس در حال برگزاری است تا هدف مهمی که برای برطرف کردن نیاز دانش آموزان مان داریم، با همکاری کمیته امداد استان تهران رقم بخورد.
فولادوند گفت: ما هر سال برای دانش آموزان نیازمندمان در ابتدای سال، جشن عاطفه ها را داشتیم و امسال به دلیل ایام سوگواری حسینی با نام شور عاطفه ها این آیین در حال برگزاری است.
مدیران محترم مدارس از دو طریق می توانند در راستای برآوردن نیازهای دانش آموزان اقدام کنند. اول در مدرسه و براساس تشخیص مدیریت مدرسه نوع نیاز دانش آموزشان برآورد شده و در آن راستا استفاده کنند، دوم، کمک های جمع آوری شده را به صندوق مهرورزان ریخته تا در راستای رفع نیاز دانش آموزان بصورت متمرکز استفاده شود.
فولادوند با بیان اینکه در شهر تهران بیشترین کمک ها همیشه جمع آوری می شود، گفت: امیدوارم امسال هم همین بشود و در این حوزه همکاران حوزه معاونت پرورشی و همکاران پرتلاش سازمان دانش آموزی شما را همراهی می کنند تا به تناسب نیازها فعالیتها را سامان دهیم.
فولادوند گفت: امسال که آموزش در بحران آغاز شده است تلاش مدیران مدارس را نیاز داریم تا کمک های مردمی خوبی جمع آوری شود. همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش مثل همیشه نتیجه بخش خواهد بود. امسال هدف و بنا را از جمع آوری این کمک ها، بهبود کیفیت آموزش دانش آموزان نیازمند گذاشته ایم.

پرپنچی: بیش از ۱۴ درصد از خیرین طرح اکرام از فرهنگیان هستند

همچنین در ادامه این نشست پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان تهران در این نشست در گفتگو با مدیران مدارس گفت: با وجود اینکه شروع سال تحصیلی با شرایط خاص و بحرانی بود اما همه مدیران، معاونین و معلمین همت کردند تا در عرصه فعالیت های شان به دانش آموزان نیازمند کمک کنند.
وی با قدردانی از آموزش و پرورش گفت: همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش منجر به ایجاد شبکه کمک رسانی خوبی به دانش آموزان نیازمند شده است. ما حدود هزار دانش آموز محروم را شناسایی کرده ایم. بطور کلی تعداد ۱۵۷۰۰دانش آموز نیازمند تحت پوشش کمیته امداد داریم که از امکانات امداد استفاده می کنند و در شرایط فعلی حدود پنجاه هزار خانوار شناسایی شدند که از شیوع کرونا به شدت لطمه دیده اند.
پرپنچی افزود: این دانش آموزان روزانه به کمیته امداد مراجعه دارند و امسال با کمک مدیرکل شهر تهران و کمیته امداد، حساب مهرورزان ولایت را تشکیل داده ایم و مبالغ واریزی جمع آوری شده و برای دانش اموزان مان استفاده می شود. از آنجاییکه حتی در مدارس برخوردار هم دانش آموز نیازمند داریم از این رو به کمک و همت توانمند فرهنگیان نیاز داریم.
وی با اشاره به اینکه کار مردم به دست مردم انجام می شود، افزود: این هم افزایی دو مجموعه کمک می کند نتایج خوبی به ثمر بنشیند تا دفتر و قلم و کیف تامین شود اما اساسی ترین نیاز دانش آموزان نیازمند ما در این برهه، گوشی همراه است و باید سعی کنیم این نیاز تامین شود.
وی افزود: در این شرایط به همت معلمان عزیزمان نظام آموزشی ما دچار آسیب نشده است و امیدوارم به کمک هم مثل سالهای گذشته امسال هم مدارس کانونی برای تقویت شور کمک به خانواده های نیازمند باشد و امیدوارم این حرکت در راستای کم کردن سطح فقر در جامعه باشد.
پرپنچی در انتها معلمان را مهمترین یاوران کمیته امداد بیان کرد و افزود: ما حدود ۸۰ هزار حامی طرح اکرام داریم که بالای ۱۴ درصد خیرهای مان از قشر فرهنگی و معلمان هستند. معلمان ما همیشه جزو خیرین بودند و بار کمک به نیازمندان را بر عهده گرفته اند و پرچم دار بوده اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار