معاون پژوهش ، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران:
ما به فصل جدیدی از آموزش وارد شدیم که بعد از کرونا نیز ادامه پیدا خواهد کرد
تهران(پانا)- معاون پژوهش ، برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با اشاره به اینکه بیماری کوئید 19 منجر به بسته شدن مدارس در سراسر جهان شد، گفت: بیش از 1.2 میلیارد کودک از کلاس و آموزش حضوری در سطح جهان محروم شدند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، یوسف بهارلو با اشاره به اینکه امروزه آموزش از راه دور و آموزشهای مجازی جای خود را به آموزشهای حضوری داده است، اظهار کرد: هرچند که سالهاست با ابزارهای گوناگون بر ایجاد بستر و زیرساخت آموزشهای الکترونیکی در آموزش و پرورش تلاش میشود، ولی شرایط ویژه کنونی آموزشهای سراسر دنیا را ناچار به انتخاب این روش آموزشی کرده است.
او با تاکید بر اینکه دیدگاههای مختلفی در مورد این روند تغییر در آموزش وجود دارد، گفت: برخی معتقدند حرکت سریع به سمت آموزشهای مجازی بدون آموزش، پهنای باند ناکافی و عدم آمادگی معلمان و کادر آموزشی منجر به تجربه کاربری ضعیفی از آموزشهای مجازی خواهد شد و در مقابل برخی کارشناسان اعتقاد دارند توسعه آموزشهای مجازی میتواند ترکیب جدیدی از آموزشهای حضوری و مجازی را ایجاد کند که آینده آموزش در مدارس را رقم میزند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ما به فصل جدیدی از آموزش وارد شدیم که بعد از کرونا نیز ادامه پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: این ضرورت روشهای تدریس را متنوع کرده و حتی نیازمندیهای دانش آموزان و ذائقه آموزشی آنها را در دریافت محتوای آموزشی دستخوش تغییر کرده است.
بهارلو ضمن تاکید بر برنامهریزی در رفع چالش امکان دسترسی دانشآموزان به امکانات فضای مجازی گفت: اثربخشی یادگیری آنلاین در گروههای سنی متفاوت است و این نیازمند تنوعبخشی به محتواهای تولیدی توسط معلمان پایههای مختلف است.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با اشاره به اینکه بیماری کووید ۱۹ آموزش را برای همیشه تغییر داد، خاطرنشان کرد: به همین منظور اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در نظر دارد دورههای آموزشی با موضوع تولید محتوی الکترونیکی برگزار کند و امیدواریم که برگزاری این دورهها بتواند به همکاران آموزشی در تولید محتواهای به روز کمک کند.
ارسال دیدگاه