در گفت‌وگوی خبری ۱۸:۳۰:

جزئیات نحوه حضور دانش‌آموزان در مدارس مشخص شد

تعداد روزهای حضور دانش‌آموزان در مدارس مناطق زرد اعلام شد/پلتفرم‌های دیگر در کنار شبکه شاد در مدارس غیردولتی استفاده خواهند شد/در اپلیکیشن جدید شاد شاهد تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خواهیم بود

تهران (پانا) - به گفته معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس 3 سناریو در وضعیت‌های مختلف درنظر گرفته شده است.

کد مطلب: ۱۱۱۹۴۷۴
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات نحوه حضور دانش‌آموزان در مدارس مشخص شد

علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش عصر امروز دوشنبه ۱۰ شهریورماه ۹۹ در گفت‌وگوی خبری ۱۸:۳۰ شبکه خبر درباره نحوه بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریورماه توضیح داد.

وی با اشاره به دستورالعمل بازگشایی مدارس در قالب ۳ سناریو در وضعیت‌های سه‌گانه اعلام شده از طرف ستاد ملی کرونا اظهار کرد: «در وضعیت سفید بازگشایی عادی با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی خواهد بود. در شرایط زرد دانش‌آموزان با رعایت فاصله گذاری‌ها به مدرسه می‌روند و در وضعیت قرمز آموزش از طریق فضای مجازی و تلویزیون و سایر روش‌ها خواهد بود.»

وی در پاسخ به این پرسش که چه تعدادی از استان‌ها در وضعیت زرد و قرمز و سفید هستند گفت: «وضعیت متغیر است. این موضوع را ستاد ملی کرونا اعلام می‌کند و ما طبق دستورالعمل‌ها کار خواهیم کرد. هر وضعیتی ممکن است تبدیل به وضعیت دیگر شود.»

آموزش در مناطق زرد

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: «در ۳ حالت برنامه هفتگی مدارس برنامه پایداری خواهد بود و تکلیف دانش‌آموزان مشخص است. در وضعیت زرد در مدارس پرتراکم ناچار به حفظ فاصله گذاری هستیم. در وضعیت زرد، طبق پیش بینی ما ۳۵ درصد مدارس کمتر از ۵۰ دانش‌آموز دارند و مشکلی از نظر فاصله گذاری ندارند ولی در بقیه ۶۵ درصد باقی مانده باید با تقسیم بندی دانش‌آموزان به دو گروه زوج و فرد به آموزش حضوری ادامه دهیم.»

وی درباره نحوه حضور دانش‌آموزان در مدارس در وضعیت زرد در مدارس متراکم گفت: «در مدارس متوسطه اول دو روز شاهد حضور گروه زوج و دو روز گروه فرد در مدرسه خواهیم بود و یک روز هم به آموزش غیر حضوری اختصاص دارد. در متوسطه دوم دو روز حضور گروه فرد، دو روز گروه زوج و دو روز آموزش غیر حضوری خواهیم داشت.»

آموزش در مناطق قرمز

کمرئی درباره مناطقی که ستاد کرونا آن را قرمز اعلام کرده است گفت: «در مناطق قرمز آموزش‌ها عیرحصوری خواهند بود.»

پلتفرم‌های دیگر در کنار شبکه شاد در مدارس غیردولتی استفاده خواهند شد

وی درباره پلتفرم آموزشی برای آموزش‌های آنلاین گفت: «پلتفرم اصلی ما شبکه شاد خواهد بود ولی در مدارس غیر دولتی پلتفرم‌های دیگر هم استفاده خواهند شد که به شبکه شاد اتصال و ارتباط خود را حفظ خواهند کرد. پیش‌بینی‌های فنی لازم در این زمینه صورت گرفته است.»

رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن شاد با امکانات و قابلیت‌های جدید

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش درباره مشکلات نرم‌افزار شاد گفت: «از زمان شروع به کار شاد تا امروز قابلیت‌های شبکه شاد مورد تحلیل قرار گرفته و امکانات تازه‌ای به آن افزوده شده است. این هفته نیز از نسخه جدید شاد رونمایی خواهد شد. در اپلیکیشن جدید شاد شاهد تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خواهیم بود. بازنویسی نسخه وب انجام شده، بانک سوالات و سرویس آزمون ساز اصافه شده، مشکلات احراز هویت برطرف شده، پخش زنده یا لایو به برنامه اضافه شده، صفحه شخصی معلمان اضافه شده و جذابیت‌های بصری برنامه تغییر کرده و همچنین امکان برگزاری مسابقات در آن ایجاد شده است که همه این امکانات در نسخه جدید شاد ظرف یکی دو روز آینده رونمایی خواهد شد. معلمان با شاد جدید راحت تر می‌توانند آموزش دهند و قابلیت‌های خود را نشان دهند.»

تلاش میکنیم با کمک تلویزیون فضای فراگیر آموزشی ایجاد کنیم

کمرئی درباره آمار دانش‌آموزانی که هنوز از شبکه شاد استفاده نمی‌کنند گفت: «این ارقام در حال تغییر است ما می‌توانیم اطلاعات دانش‌آموزان را در سناد بررسی کنیم و ببینیم عضو شاد هستند یا خیر.»

وی همچنین درباره مشکلات دسترسی به آموزش مجازی در مناطق دورافتاده گفت: «امکان دارد در بعضی مناطق محروم دانش‌آموزان دستگاه نداشته باشند یا به اینترنت دسترسی نداشته باشند که از آموزش‌های جایگزین برای آنها استفاده می‌کنیم.»

وی از تلویزیون به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای آموزشی نام برد و گفت: «تلاش می‌کنیم با کمک تلویزیون فضای فراگیر آموزشی ایجاد کنیم تا افرادی که به فضای مجازی دسترسی ندارند از این طریق ادامه تحصیل دهند. چنانچه دانش‌آموزی از هیچ یک از این امکانات برخوردار نباشد برای آنها درس‌نامه‌هایی در نظر می‌گیریم تا به کمک آن آموزش‌شان تداوم یابد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار