استاندار گیلان :
تولید محصولات با کیفیت و استاندارد، راه مبارزه با قاچاق کالاست
تشدید نظارت ها برای جلوگیری از قاچاق، زمینه فعالیت مطلوب بازرگانان را فراهم می سازد
رشت ( پانا) - استاندار گیلان اعلام کرد کنترل و رصد واردات و صادرات کالا با هوشیاری هرچه بیشتر، علاوه بر تشدید نظارتهای مستمر و هدفمند ، میتواند مسیر را برای فعالیت مطلوبتر بازرگان فراهم کرده و سد محکمی برای جولان دادن سوداگران قاچاق باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع، در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در این خصوص اظهار کرد: قاچاق، بلایی بر جان تولید و اقتصاد کشور است که در کنار هدف گرفتن اشتغال، تولید و ترویج فرهنگ قانون گریزی، آسیبهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بسیاری در حوزه خانواده و جامعه دارد.
وی نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی، قضایی، تعزیرات گمرکات و دستگاه های اجرایی مرتبط را مبارزان خط مقدم مبارزه با قاچاق کالا عنوان و خاطرنشان کرد: کنترل و رصد واردات و صادرات کالا با هوشیاری هرچه بیشتر، علاوه بر تشدید نظارتهای مستمر و هدفمند، میتواند مسیر را برای فعالیت مطلوبتر بازرگان فراهم کرده و سد محکمی برای جولان دادن سوداگران قاچاق باشد.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه تأمین زیرساختهای مورد نیاز، استفاده از ظرفیتهای قانونی و امکانات موجود، منجر به حصول نتایج مثبت در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز میشود، گفت: در این راستا همراهی و همکاری دستگاههای عضو این ستاد و نیز فرمانداران در حوزه شهرستانی بیش از گذشته مورد انتظار است.
وی تشویق مردم برای خرید کالاهای تولید داخل و جلوگیری از ورود قاچاق را راهکاری موثر برای حمایت از بخش خصوصی دانست و افزود: اجرای طرحهایی که جزو سیاست ها و برنامههای راهبردی نظام و دولت برای ساماندهی این حوزه است، به طور قطع قاچاق کالا را سختتر و محدودتر خواهد کرد.
استاندار گیلان توجه به تولید درونزا را اساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی و گامی موثر در تحقق شعار دست یافتنی جهش تولید عنوان و اضافه کرد: همواره تأکید داشته و دارم و مجدداً یادآور میشوم که راه مبارزه اصلی با قاچاق کالا، تولید محصولات با کیفیت و قیمت مناسب در داخل است و بر این مبنا باید تولیداتی با کیفیت، رقابتی و استاندارد عرضه کنیم.
وی ادامه داد: صادرات در سایه رقابت موفق، امکانپذیر است و باید بتوانیم محصولاتی را به بازارهای هدف صادر کنیم که از لحاظ کیفیت، قیمت و بستهبندی رقبا را پشت سر بگذارند.
زارع افزود: استفاده از ظرفیت رسانهها، صدا و سیما و سازمان های مردم نهاد در جهت آگاهی بخشی و فرهنگسازی میتواند برای تحقق اهداف پیش بینی شده و مبارزه با پدیده مذموم قاچاق، موثر باشد.
وی خاطرنشان کرد: تحقق قانون مبارزه با قاچاق کالا مستلزم اراده جدی، هماهنگی و همکاری متولیان و مسئولان امر مبارزه با قاچاق و استفاده بهینه از ابزارهای تشخیص کالا و اجرای طرح برخورد است.
وی یادآور شد: اگر اجرای دقیق و مستمر طرح برخورد براساس ضوابط تعیین شده و دستورالعمل های ابلاغی و موظف کردن تولیدکنندگان، واردکنندگان، توزیع کنندگان و فروشندگان عمده و خرد باشد؛ به یقین ریسک قاچاق را بالا برده و اهداف قانون را محقق میکند.
ارسال دیدگاه