تولید کاتد مس به بیش از ۹۱ هزار تن رسید
تهران(پانا)- عملکرد شرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی در چهار ماهه نخست امسال گویای تولید بیش از ۹۱ هزار تن مس کاتد است که در مقایسه با دوره مشابه پارسال رشد یک درصدی دارد.
به گزارش ایرنا برپایه جداول آماری، کارخانههای سرچشمه و میدوک در مجموع چهارماهه ابتدایی ۹۹ به میزان ۹۱ هزار و ۸۰ تن مس کاتد تولید کردند که بیشترین میزان تولید در این دوره مربوط به واحد پالایشگاه سرچشمه (کرمان) به میزان ۵۵ هزار و ۳۳۷ تن ثبت شد.
بالاترین بازدهی هم در این مدت مربوط به پالایشگاه میدوک بود که ۱۰ درصد نسبت به چهار ماهه نخست ۹۸ به میزان ۳۱ هزار و ۸۲۲ تن رشد داشت.
میدوک ۴۲ کیلومتری شمال شرقی شهر بابک کرمان واقع است.
کاتد تولیدی تیرماه بیش از ۲۲ هزار تن
میزان کاتد تولیدی واحدهای یاد شده در تیرماه امسال رقم ۲۲ هزار و ۷۲ تن را نشان میدهد که بالاترین سهم مربوط به پالایشگاه سرچشمه با رقم ۱۲ هزار و ۸۹۲ تن بود و بیشترین رشد بازدهی توسط پالایشگاه میدوک با هشت درصد با رقم هشت هزار و ۱۵۲ تن رقم خورد.
بر اساس این گزارش، سال ۹۸ تولید کاتد مس ایران به رقم ۲۵۰ هزار تن رسید و برنامه تولید امسال دستیابی به ۲۸۰ هزار تن است.
۱۲۱.۲ هزار تن تولید آند
تولید آند مس در چهارماهه نخست امسال با رشد سه درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته به رقم ۱۲۱ هزار و ۲۰۲ تن رسید و واحد ذوب سرچشمه با رقم ۷۹ هزار و ۸۳ تن بیشترین تولید آند را در این دوره به خود اختصاص داد.
واحد ذوب خاتون آباد هم با ۴۱ هزار و ۳۷۱ تن رشد چهار درصدی، بالاترین میزان بازدهی را در این مدت بدست آورد.
تولید آند در تیر ماه به رقم ۲۹ هزار و ۶۵۲ تن رسید که بیشترین تولید مربوط به واحد ذوب سرچشمه با رقم ۱۸ هزار و ۵۷۵ تن و بالاترین رشد نیز خاتون آباد با رقم ۲۴ درصدی و میزان تولید ۱۱ هزار و ۷۷ تن به ثبت رسید.
خاتون آباد از توابع شهربابک کرمان محسوب میشود.
رشد تولید کنسانتره مس
تولید کنسانتره مس در چهار ماهه ابتدایی امسال رقم ۴۰۳ هزار و ۹۹۴ تن را نشان میدهد که در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته یک درصد رشد یافت.
واحد تغلیظ سرچشمه با ۱۱۰ هزار و ۸۵۲ تن تولید کنسانتره مس بیشترین تولید را در بین واحد های مورد بررسی به خود اختصاص داد و واحد تغلیظ ۵۰۰ تنی کرمان با رشد ۷۳ درصدی در چهار ماهه امسال بیشترین بازدهی را ثبت کرد.
آمارهای شرکت ملی صنایع مس گویای دستیابی به ذخایر جدید به میزان ۵۲۸ میلیون تن است که سبب کسب جایگاه کشورمان در بین هفت دارنده شاخص جهانی در این بخش شده است.
بررسیها نشان میدهد هر نیم درصد افزایش ذخیره مس، ارزش ۱۰ میلیارد دلاری برای شرکت مس در بردارد.
ایران اکنون ۴.۲ درصد از ذخایر جهانی مس را به خود اختصاص داده است.
فروش ۹۶۰۰ میلیارد تومانی
میزان فروش شرکت مس در چهارماهه نخست امسال رشد ۴۳ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال دارد. سال گذشته میزان فروش مس برابر با پنج هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بود و امسال به رقم ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.
ارسال دیدگاه