تولید بیش از ۳ هزار محتوای مهارتی و آموزشی در فارس

شیراز (پانا) - معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش از تولید ۳ هزار محتوای آموزشی با محوریت مهارت‌افزایی در پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانه خبر داد و گفت مهارت‌آموزی حلقه مفقوده‌ای است که باید در آموزش و پرورش به یک گفتمان غالب برای تربیت نسل آینده تبدیل شود.

کد مطلب: ۱۱۱۲۳۷۷
لینک کوتاه کپی شد
تولید بیش از ۳ هزار محتوای مهارتی و آموزشی در فارس

جهانبخش بانشی امروز در جلسه ستاد فعالیت‌های تابستانی آموزش و پرورش فارس، با اشاره به اهمیت توجه به برنامه‌های اوقات فراغت گفت: امسال با توجه به وضعیت قرمز شیوع کرونا در فارس، فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت در قالب گروه‌های شبکه شاد ایجاد شده است که با توجه به شعار مهارت‌آموزی اقدام به تولید محتوا و آموزش دانش‌آموزان می‌کنند.

او عدم مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان را یکی از ضعف‌های نظام تعلیم و تربیت دانست و افزود: دانش‌آموزان ما در بحث مهارت‌آموزی تربیت نشده‌اند و اوقات فراغت فرصتی برای اولیا و مربیان آموزش و پرورش است تا با تشویق دانش‌آموزان به مهارت‌آموزی، افرادی خودساخته را تربیت کنند.

او با بیان اینکه ما به دنبال شعار "هر دانش‌آموز یک مهارت در بستر شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد)" هستیم، گفت: بیش از ۲ هزار پایگاه اوقات فراغت در قالب شبکه شاد فعالت خود را در سطح استان آغاز کرده‌اند و دانش‌آموزان را با مهارت‌های مختلف آشنا می‌کنند.

او در ادامه با اشاره به اینکه اثر بخشی این فعالیت‌ها نسبت به کمیت آنان در اولویت است از اجرای طرح نظارتی بر پایگاه‌های مجازی اوقات فراغت خبر داد و افزود: انتظار ما این است که فعالیت در این پایگاه‌ها به گونه‌ای باشد که اثربخشی و کارایی مطلوب را برای دانش‌‌آموزان به همراه داشته باشد.

رییس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش فارس، برنامه‌های اوقات فراغت را موجب اعتلای شخصیت روانی و بهداشتی دانش‌آموزان برشمرد و افزود: اوقات فراغت یک سوم دوران تحصیل دانش‌آموزان را شامل می‌شود و همین امر اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد که نیازمند برنامه‌ریزی و توجه تربیتی- مهارتی است.

سعید خادمی با اشاره به اینکه فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت از ۱۵ تیرماه در شبکه شاد آغاز شده است، گفت: کانال فرهنگی فارس در شبکه شاد به آدرس @Farsfarhangi با ۱۲ هزار عضو یکی از کانال های پر بازدید است که مخاطب گسترده‌ای دارد.

او با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳ هزار محتوا در فارس تولید شده است گفت: تاکنون ۵۰۰ اثر منتخب برای بارگذاری ارسال شده است که بیش از ۴۰۰ اثر آن منتشر شده است.

او افزود: در حال حاضر ۱۲۰ کانون فرهنگی تربیتی، ۱۴۷۹ مدرسه و ۶۷ دارالقرآن، ۱۸۶ کانون ورزشی، ۴۹ پژوهش سرا و ۳۲ اردوگاه در فارس در قالب گروه‌ و کانال در شبکه شاد فعالیت دارند.

خادمی در ادامه با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در اداره فرهنگی هنری در خصوص اوقات فراغت، برگزاری جشنواره هشت هفته و ۲۰۰ جایزه و نخستین جشنواره دانش‌آموزی نقالی و پرده خوانی، جشنواره فرهنگی عفاف و حجاب با موضوع مهتاب در نور و طرح "مزرعه تابستانی من" را از جمله طرح‌های در حال اجرا و موفق برشمرد.

در این جلسه سایر اعضای ستاد فعالیت‌های اوقات فراغت آموزش و پرورش فارس نیز به بیان نظرات و ارائه گزارش فعالیت‌های خود پرداختند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار