آمار مسکن ملی در بافت فرسوده
تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از تامین تسهیلات و زمین برای ساخت ۱۴۵ هزار واحد مسکونی در حاشیه شهرها و بافتهای فرسوده خبر داد.
بهگزارش دنیایاقتصاد، مهدی عبوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از در نظر گرفتن دو نوع تسهیلات برای بازآفرینی بافتهای هدف در کشور خبر داد و گفت: تسهیلات خودمالکی به مالکانی تعلق میگیرد که میخواهند منازل خود را نوسازی کنند و تسهیلات دیگری نیز به توسعهگران و سازندگان حرفهای دارای صلاحیت پرداخت میشود.
او از معرفی ۲۵ هزار متقاضی تسهیلات بازآفرینی به بانک خبر داد و افزود: از این تعداد تاکنون برای ۲۱ هزار متقاضی پرونده تشکیل شده است که ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر از آنان، قسط اول تسهیلات بازآفرینی را دریافت کردهاند. رئیس هیاتمدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه تسهیلات بازآفرینی به سه شکل در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: سقف این تسهیلات در تهران ۲۵۰ میلیون تومان است که ۵۰ میلیون تومان آن با سود ۹ درصد و به شکل مشارکت مدنی و ۲۰۰ میلیون تومان نیز با سود ۱۸ درصد و به شکل فروش اقساطی ۱۲۰ ماهه در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: برای مراکز استانها و شهرهایی که بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارند، ۲۲۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده که باز هم ۵۰ میلیون تومان با سود ۹ درصد و ۱۷۰ میلیون با سود ۱۸ درصد محاسبه خواهد شد. به گفته عبوری میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای دیگر شهرها نیز ۱۸۰ میلیون تومان است که ۴۰ میلیون تومان با سود ۹ درصد و ۱۴۰ میلیون تومان نیز با سود ۱۸ درصد در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای هر نفر که منازل را در بافت فرسوده تخلیه و آن را برای نوسازی آماده میکند، ۴۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد و در دوره ۴۸ ماهه در نظر گرفته شده است. عبوری با بیان اینکه این تسهیلات برای تمام ۳۱ استان کشور در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: هر استانی که بتواند تعداد بیشتری را جذب کند، تسهیلات بیشتری خواهد گرفت و در این زمینه محدودیت نداریم و همچنین تفاهمنامهای که با سازمان برنامه و بودجه کشور منعقد کردهایم، قابل تغییر است. او درباره میزان بافتهای فرسوده کشورگفت: در حال حاضر حدود ۱۴۸ هزار هکتار با جمعیتپذیری ۳۰ درصد شهرها را داریم که شامل سهگونه بافت ناکارآمد میانی، بافت تاریخی و سکونتگاه غیررسمی یا حاشیهنشینی است.
ارسال دیدگاه