معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان خبر داد:
پیوستن 95 درصد مدارس مقطع متوسطه استان به شبکه آموزشی دانش آموزان ( شاد )
رشت (پانا) - معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان گفت: در بیش از 12 شهرستان و منطقه آموزش و پرورش استان، صد در صد مدارس مقطع متوسطه در شبکه شاد عضو شدند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، جابراخلاقی با اشاره به شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: شیوع این بیماری باعث شد تا در بیش از ۸۰ درصد آموزش دنیا اخلال ایجاد شود و نظامهای آموزشی را وادار به واکنش کند.
وی افزود: ایجاد فرصت برای بسط و گسترش آموزشهای مجازی ازجمله نکات مثبت در شرایط جدید است اما اینکه دانش آموزان عادت به روش سنتی آموزش و حضور در مدرسه داشتند و حالا از این موضوع محروم هستند از نکات منفی شرایط کرونایی است. معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به راه اندازی کلاس های مجازی از اول اردیبهشت در شبکه شاد خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۹۵ درصد مدارس مقطع متوسطه استان شامل: ۹۴ درصد در دوره اول، ۹۶ درصد در متوسطه دوم نظری، ۹۶ درصد در شاخه فنی و حرفه ای و ۹۵ درصد در رشته کار و دانش به سامانه شاد پیوسته اند. اخلاقی با بیان اینکه تاکنون ۶۰ هزار و ۱۹۳ دانش آموز گیلانی مقطع متوسطه معادل ۳۲ درصد در سامانه شاد عضو شدند، اظهار کرد: در دوره اول متوسطه ۳۱ هزار و ۱۵۸ نفر ( معادل ۳۴ درصد )، ۲۰ هزار و ۴۹۴ دانش آموز در دوره دوم متوسطه نظری ( ۴۰ درصد )، در کار و دانش نیز ۳ هزار و ۸۱۳ نفر ( ۲۲ درصد ) و در شاخه فنی و حرفه ای ( ۳۲ درصد ) به شبکه شاد متصل شده اند که این روند افزایشی ادامه دارد. وی شبکه شاد را مختص آموزش و پرورش اعلام و عنوان کرد: این شبکه آموزشی بهگونهای طراحیشده تا ۱۵ میلیون دانش آموز را پوشش دهد از ویژگیهای این شبکه، متناظر با مدرسه حقیقی مدرسهای در فضای مجازی تشکیل شده است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان افزود: در شبکه آموزشی دانش آموزان، همانند مدرسه حقیقی، علاوه بر زنگهای کلاسی، زنگ تفریح نیز برای دانش آموزان پیشبینیشده تا دانش آموزان دچار خستگی نشوند که هر زنگ تفریح بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است. اخلاقی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت صدور مدرک دیپلم برای دانش آموزان، امتحانات نهایی پایه دوازدهم قطعاً بهصورت حضوری برگزار میشود اما ارزشیابی از سایر پایهها ممکن است توسط معلمان و براساس فعالیت دانش آموزان انجام شود البته این در صورتی است که دانش آموزان قادر به حضور در مدرسه نباشند، هرچند هنوز چیزی در این باره قطعی نیست.
ارسال دیدگاه