ساخت و تحویل ۱۱۸ فضای آموزشی در سال ۹۸ در اصفهان
تا اواخر اردیبهشت سال آینده بخاریهای نفتی در تمام مدارس استان جمع آوری و حذف میشود
تهران (پانا) - مدیرکل نوسازی مدارس اصفهان خبر داد در سال جاری این اداره کل با مشارکت خیرین در مجموع ۱۱۸ فضای آموزشی شامل ۶۳۷ کلاس درس با زیربنای حدود ۱۲۰ هزار مترمربع را تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان داده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس اصفهان، سیدمهدی میربد ضمن ارائه گزارش عملکرد در سال ۹۸ از ساخت ۱۱۸ فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی در استان طی امسال خبر داد و گفت: درسال جاری این اداره کل با مشارکت و همراهی خیرین مدرسه ساز در مجموع ۱۱۸ فضای آموزشی شامل ۶۳۷کلاس درس با زیربنای حدود ۱۲۰هزار مترمربع را تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان کرده است. برای ساخت این تعداد پروژه در مجموع بالغ بر حدود ۱۲۶ میلیارد تومان هزینه شده است.
او گفت: از این تعداد فضای آموزشی ۳۰ مدرسه با ۱۰۶ کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و ۷۲ مدرسه با ۴۲۱ کلاس درس به صورت مشارکتی با خیرین مدرسهساز به بهرهبرداری رسیده ضمن آنکه ۱۶مدرسه و فضای آموزشی هم به صورت کامل به همت نیکوکاران مدرسه ساخته شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: یکی از راهبردهای اصلی ما در سال ۹۸ استفاده از ظرفیت خیرین نیک اندیش مدرسهساز و سایر نهادهای حقوقی فعال در امر مدرسهسازی بوده است.
رفع محرومیت و کاستیهای فضاهای آموزشی در مناطق محروم
میربد با اشاره به اینکه بخش زیادی از فعالیتهای این اداره کل برای رفع محرومیت و کاستیهای فضاهای آموزشی در مناطق محروم استان بوده است، گفت: درسال ۹۸ تعدادی از مدارس سنگی یا کلاسهای پیش ساخته کانکسی مشتمل بر ۱۱۸ کلاس درس در مناطق دوردست استان از جمله شهرستانهای سمیرم و فریدونشهر جمع آوری شده و جای خود را به مدارس و کلاسهای ایمن و استاندارد داده است.
او به استاندارسازی سیستم گرمایش مدارس استان نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۹۸ تمامی بخاریهای نفتی غیر استاندارد در مدارسی که علمک گاز به درب مدرسه رسیده بود جمع آوری کردیم و براساس قراردادهای منعقد شده تا اواخر اردیبهشت ماه سال آینده نیز بخاریهای نفتی در تمام مدارس استان جمع آوری و حذف خواهد شد.
میربد همچنین اضافه کرد: با آغاز سال تحصیلی آینده هیچ بخاری نفتی در مدارس استان روشن نخواهد شد و جای آنها را سیستمهای گرمایشی ایمن و استاندارد خواهد گرفت.
این مقام مسئول در تشریح اقدامات انجام شده در سال ۹۸ گفت: اکنون از ۴۸۳ پروژه استان ۲۱۳پروژه را با جلب حمایت خیرین و جذب اعتبارات دولتی فعال کردهایم و فعال کردن سایر پروژهها از اولویتهای اصلی این اداره کل است.
«صنعتی سازی» مدارس و فضاهای آموزشی
مدیر کل نوسازی مدارس استان اصفهان در بخش دیگری از گزارش سالیانه خود به رویکرد جدید این اداره کل در ساخت و تجهیز مدارس استان اشاره کرد و افزود: در سال ۹۹ تلاش خواهیم کرد تا رویکرد «صنعتی سازی» مدارس و فضاهای آموزشی را به عنوان روشی که علاوه بر افزایش کیفیت، سرعت ساخت پروژههای آموزشی را نیز ارتقا میبخشد، در سطح استان تعمیم و گسترش دهیم.
اجرای دو طرح جدید «مدرسه سبز»
او همچنین به اجرای دو طرح جدید «مدرسه سبز» که مورد تاکید سازمان نوسازی مدارس کشور است، اشاره کرد و افزود: تکمیل این دو طرح مدرسه سبز از دیگر برنامههای این اداره کل است که برای بهینهسازی مصرف انرژی در مدارس و ایجاد فرهنگ ساخت مدارس براساس الگوهای نوین در تامین و مصرف انرژیهای پاک را مورد تاکید قرار داد.
میربد از دیگر اولویتهای این اداره کل را در سال ۹۹ به بحث معماری مدارس و فضاهای آموزشی دانست و گفت: خوشبختانه معماری مدارس استان در جایگاه مناسبی قرار دارد و عوامل فنی و اجرایی ساخت مدارس استان قابلیتهای بالایی در این عرصه را دارند و ما نیز تلاش خواهیم کرد معماری مدارس استان همچنان در سیر صعودی و رشد و تعالی قرار داشته باشد.
مشارکت خیرین عامل اصلی موفقیت در اجرای برنامهها
مدیر کل نوسازی مدارس استان خیرین مدرسهساز را سرمایهای ارزشمند برای توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی کشور و استان اصفهان ارزیابی کرد و گفت: جذب خیرین مدرسهساز در تعامل کامل با مجمع خیرین مدرسهساز و اداره کل آموزش پرورش از دیگر برنامههای اساسی این اداره کل در سال آینده است که به شکل ویژه در دستور کار قرار دارد.
او افزود: مشارکت خیرین مدرسهساز عامل اصلی موفقیت در اجرای برنامههای پیشروی این اداره کل از جمله در موضوع جمعآوری و حذف مدارس سنگی و کانکسی استان، حذف بخاریهای غیر ایمن و استاندارد سازی سیستم گرمایش مدارس، اجرای طرح صنعتیسازی مدارس و تکمیل پروژههای نیمه تمام در سطح استان خواهد بود.
میربد تاکید کرد: این اداره کل جذب و حمایت و همراهی خیرین در ساخت و تجهیز مدارس استان را به عنوان یک هدف راهبردی دنبال خواهد کرد.
ارسال دیدگاه