آمادگی سازمان فناوری اطلاعات برای آموزش 5 تا 7 هزار معلم کارآفرینی در تابستان آینده

تهران (پانا) - مدیرکل دفتر تولید محتوای فنی و حرفه‌ای و کاردانش از آمادگی سازمان فناوری اطلاعات برای آموزش 5 تا 7 هزار معلم کارآفرینی در تابستان آینده خبر داد.

کد مطلب: ۱۰۳۰۱۲۵
لینک کوتاه کپی شد
آمادگی سازمان فناوری اطلاعات برای آموزش 5 تا 7 هزار معلم کارآفرینی در تابستان آینده

افشار بهمنی، مدیرکل دفتر تولید محتوای فنی و حرفه‌ای و کاردانش در برنامه پرسشگر شبکه آموزش به تفاهم نامه منعقد شده با وزارت کار اشاره کرد و گفت: چندماه قبل صحبتی در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره آموزش‌های کارآفرینی با وزارت کار تفاهمی برای آموزش معلمان برقرار و کار انجام شد که باید از پرسشگر تشکر کنیم. فارغ از تفاهم نامه وزارت کار با آموزش و پرورش که قرار است امسال مجدد بازبینی شود، صحبت‌هایی با دفتر توسعه کارآفرینی وزارت کار انجام شده و امیدواریم آموزش‌ها در تابستان بعدی تداوم یابد.

او درباره وعده نماینده سازمان فناوری اطلاعات در این برنامه مبنی بر آمادگی آموزش تخصصی به دبیران در حوزه فناوری اطلاعات گفت: می‌توانیم بین ۵ تا ۷ هزار معلم را برای این آموزش‌ها پیش بینی کنیم. ما ۲۹ تیر امسال در راستای آموزش‌های مکمل و تحقق بند ۶۹ قانون برنامه ششم توسعه، برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای هوشمندسازی مدارس و اتصال آن‌ها به شبکه ملی ارتباطات تفاهمی را امضا کردیم.

او افزود: می‌توانیم از این ظرفیت برای توانمندسازی مدیران نیز استفاده کنیم. برنامه چند بعد دارد و دبیران فناوری این ظرفیت را دارند لذا باید توجه بیشتری در حوزه آموزش عمومی شود و ظرفیت تا ۲۰ هزار نفر هم می‌تواند توسعه یابد.

بهمنی با بیان اینکه آموزش‌های مجازی را برای مدرسان دروسی مانند کاربرد فناوری‌های نوین انجام داده‌ایم اما واقعیت این است که آموزش مجازی مکملی آموزش حضوری است گفت: اگر بستری برای آموزش حضوری در تابستان محقق شود تکمیل کننده آموزش‌های حضوری است و تابستان زمان مناسبی برای این امر خواهد بود.

او با بیان اینکه برنامه درسی و محتوای ارزشمند متناسب با استانداردهای ملی و بین المللی تنظیم شده است گفت: دغدغه ما فاصله محتوای تولید شده و برنامه اجرا شده است و در سطح ستاد تا صف درگیری‌هایی داریم. در همین تعطیلات اسفندماه معلمان ما خودجوش وارد عرصه آموزش مجازی شدند اگر بتوانیم به مدرسه محوری و توسعه مشارکت‌ها بیشتر توجه کرده و به سمت کاهش تمرکز برویم کیفیت و خروجی آموزش‌ها با نیازهای منطقه ای و بازار کار و نیاز ملی بیشتر فراهم می‌شود.

او ادامه داد: سیاست مدرسه محوری و آزادسازی برنامه درسی را برای برنامه بوم قرار دادیم و امید است در عمل محقق کنیم. چالش جدی ما دراین بحث این است که اجرای برنامه نیازمند زیرساخت‌های متنوعی است و تحقق آن به تنهایی از عهده آموزش و پرورش برنمیاید و باید شرکای اجتماعی ما پای کار بیایند و کمک کنند تا کیفیت بهتری عرضه شود.

او درباره دروس هنرستانی مرتبط با فناوری اطلاعات گفت: رشته شبکه و نرم افزار یارانه یک رشته مهارتی و پودمانی است اما در شاخه فنی، در شورای سنجش و پذیرش دانشجو کنکور برای آن درنظر گرفته‌اند و دانش‌آموز ما باید دوباره به سمت آمادگی برای کنکور برود.

او ادامه داد: ۱۰ رشته مرتبط با فناوری اطلاعات در شاخه کاردانش داریم که تولید محتوای الکترونیکی، بازاریابی در حوزه کاردانش، برنامه نویسی پایگاه داده، طراحی و توسعه صفحات وب، برنامه نویسی بازی‌های یارانه‌ای از جمله آن‌هاست. فقط آموزش و پرورش به تنهایی برنامه‌ها را تدوین نکرده و از مشارکت دستگاه‌های مختلف استفاده کرده اما صرفا این همکاری در حوزه تولید محتوا بوده است. فرصت ارزشمندی است که بیشتر روی معلمان و مدیران مدارس تمرکز کنیم.

او با اشاره به تفاهم نامه با وزارت ارتباطات برای توسعه زیرساخت‌ها گفت: از وزارت ارتباطات توقع بیشتری برای تحقق تعهدات تفاهم نامه داریم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار