پیشگیری از کرونا و بیماریهای ویروسی در نانوایی+اینفوگرافیک
تهران (پانا) - نان یکی از اصلیترین بخشهای سبد غذایی خانوار ایرانی است؛ اما حالا با افزایش شیوع ویروس کرونا، در صورت پخت غیربهداشتی ممکن است جان هموطنان را به خطر بیندازد.
![پیشگیری از کرونا و بیماریهای ویروسی در نانوایی+اینفوگرافیک](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZmI3NDgcX8Cy/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHazbVfW5mGZgsAIKXaKdntA,,/ZmI3NDgcX8Cy.jpg)
بهگزارش ایسنا، در این اینفوگرافیک به چند راه ساده برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در نانواییها و مواردی که کارکنان نانوایی و مشتریان باید رعایت کنند اشاره شده است.
ارسال دیدگاه