چگونه سبزیجات و میوهها را از کرونا دور نگه داریم؟
تهران (پانا) - شیوع ویروس کرونا در کشور سبب نگرانی مردم در نحوه مصرف مواد غذایی،میوه و صیفیجات شده است و در فضای مجازی متدها و روشهای مختلفی از آموزشهای به ظاهر بهداشتی در قالب ویدئوهای متعدد ارائه می شود که ترس از انتقال این بیماری در اثر ۳مصرف میوه و سبزیجات سبب سردرگمی مردم شده است.
بهگزارش ایسنا، مینایی مهر، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی افزود: در خصوص مصرف سبزیجات و میوه در این ایام باید مراحل سالمسازی را که شامل پاکزدایی، انگلزدایی و سپس گندزدایی است باید انجام داد و پس از هر مرحله با آب سالم شستشو داده شده و سپس مصرف شوند.
وی درخصوص نان نیز گفت: اگر در مراحل قبل و حین پخت نان آلودگی اتفاق بیفتد با حرارت پخت از بین خواهد رفت و باید مراقب بود پس از پخت آلودگی صورت نگیرد که در اینخصوص همکاران سلامت محیط ضمن بازدید از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ارائه آموزشها لازم تذکرات بهداشتی را ارائه میکنند.
میناییمهر ادامه داد: بهتر است شهروندان نیز بهجای پرداخت نقدی از کارت خوان استفاده کنند.
او تصریح کرد: از کلیه متصدیان و شاغلین مراکز مذکور انتظار میرود با رعایت بهداشت فردی و در اولویت قرار دادن اصول بهداشتی در سلامت آحاد جامعه و همراهی کلیه شهروندان گامی مهم و اساسی در کنترل و شکست بیماری برداریم.
ارسال دیدگاه