400 بازرس روزانه از واحدهای نانوایی مازندران بازدید میکنند
نانواییها به جای پول نقد از کارتخوان استفاده کنند
ساری (پانا) - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران اعلام کرد که 400 بازرس به صورت روزانه از واحدهای نانوایی استان بازدید کرده و نکات بهداشت فردی و اجتماعی را به صورت چهره به چهره آموزش میدهند.
حسن خیریانپور در جلسهای که برای مقابله با ویروس کرونا در واحدهای نانوایی برگزار شد، گفت: «روزانه ۴۰۰ بازرس از واحدهای نانوایی بازدید و موارد بهداشت فردی و بهداشت محیط را کنترل و مراقبت خواهند کرد.»
او با اشاره به اینکه واحد های نانوایی با تغذیه مردم به صورت مستقیم ارتباط دارند گفت: بسیار ضروریست از سلامتی خود و رعایت موارد بهداشتی اطمینان حاصل کرده و چنانچه علائمی از بیماری را داشتند در نانوایی ها حضور پیدا نکنند.
خیریانپور تأکید کرد: نانواییها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی جلوگیری و باتوجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال این ویروس است از گرفتن آن اجتناب و از کارتخوان استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی با بیان این نکته که ماسک برای کارکنان نانوایی ها ضروری است افزود: تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان بر روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع به کار ضدعفونی و گند زدایی شود و حداقل یکبار در روز لباس کار خود را تعویض کنند.
او از ادارههای صنعت، معدن و تجارت، غله و خدمات بازرگانی، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه خبازان خواست با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت انتشار بسیار بالایی دارد و حفظ امنیت سلامت مردم شریف استان در اولویت قرار دارد؛ ضمن نظارت جدی و مستمر بر نانوایی ها، با نانوایانی که اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند برخورد قانونی لازم صوت گرفته و با تهیه و نصب بنر و یا چاپ بروشور اطلاعات کافی در این زمینه را به مردم شریف استان ارائه کنند.
در مازندران حدود ۴۹۰۰ واحد نانوایی به مردم خدمات ارایه میدهند.
ارسال دیدگاه