پویش ملی تغذیه سالم دردبستان ۱۵ خرداد ابرکوه
ابرکوه (پانا) - پویش ملی تغذیه سالم با کاهش مصرف نمک، قند و چربی با حضور کارشناس تغذیه از شبکه بهداشت در دبستان بنیاد ۱۵ خرداد ابرکوه آغازشد.
کارشناس تغذیه از شبکه بهداشت، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی غذایی را از اهداف اصلی این پویش دانست.
فلاحزاده با اشاره به اینکه مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه پنج ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بیماریهای غیرواگیر نقش دارند گفت : ۱۹ درصد سرطان های دستگاه گوارش به دلیل کم خوردن سبزی و میوه است و ۸۰ درصد مردم جهان میوه و سبزی کم می خورند.
وی اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به عنوان یکی از برنامه های طرح تحول سلامت اعلام کرد و گفت: از امروز با همکاری آموزش و پرورش در مدارس برای دانش آموزان، مراقبین سلامت و اولیا و مربیان مهد کودکها برنامههای آموزشی در نظر گرفته شده است .
کارشناس تغذیه در مورد نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان،الگوی صحیح تغذیه،آموزش برچسب مواد غذایی ونقش ویتامین ها در سلامتی مطالبی نیزعنوان کرد .
ارسال دیدگاه