مدیرکل شیلات استان اردبیل خبرداد:

تولید بیش از ۱۰ هزار تن ماهی در اردبیل

اردبیل (پانا) - مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: صید ماهیان سردآبی در مزارع تولید و پرورش ماهی استان اردبیل آغاز شده است و انتظار می رود بیش از ۱۰ هزار تن انواع ماهی در استان تولید شود .

کد مطلب: ۸۷۳۰۴۳
لینک کوتاه کپی شد
تولید بیش از 10 هزار تن ماهی در اردبیل

میرآرمان واعظی اظهارداشت : ۵۲۰ مزرعه پرورش ماهی در استان وجود دارد و امسال به خاطر افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید در این مزارع ،بیش از ۱۰ هزار تن انواع ماهی تولید می شود .
وی با بیان اینکه ماهیان سردآبی تولیدی در اردبیل به دلیل اقلیم و آب و هوای خنک از کیفیت خوبی برخوردار است ، افزود : این ماهی ها که اغلب از نژاد اوکلند فرانسه هستند ، دارای ارزش غذایی زیاد هستند و به تناسب آن قیمت بالایی دارند و علاوه بر مصرف داخلی به استان های همجوار و کشورهای همسایه صادر می شوند .
مدیرکل شیلات استان اضافه کرد : صید ماهی به صورت لایه ای و در طول سال صورت می گیرد ولی با توجه به مصرف زیاد در این فصل و همچین به وزن مناسب ۸۰۰ گرم رسیدن ماهیهان سردآبی پرورشی پس از ۸ ماه ، میزان صید بیشتر است .
واعظی از حمایت های خوب برای ایجاد مزارع پرورش ماهی در استان خبر داد و گفت : علاوه بر تسهیلات بانکی مناسب سالانه ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهی به پرورش دهندگاه به صورت رایگان تحویل داده می شود .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار