رقابت قرآنی دانش آموزان مدارس سمپاد در فارس
شیراز (پانا) - در بیست و پنجمین کنگره سراسری قرآن کریم مدارس سمپاد استان فارس، یکصد وچهل دانش آموز از مدارس سراسر فارس با هم به رقابت پرداختند.

مرحله استانی بیست و پنجمین کنگره سراسری قرآن کریم مدارس سمپاد استان فارس به میزبانی مراکز آموزشی شهید دستغیب ۱ و فرزانگان شیراز با شرکت یکصد و چهل دانش آموز قرآنی برگزیده از مدارس سمپاد سراسر استان فارس برگزار شد.
مدیراجرایی بیست و پنجمین کنگره سراسری قرآن کریم مدارس سمپاد استان فارس در این خصوص گفت: این دوره از رقابتها با رفاقت و همراهی یکصد و چهل دانش آموز پسر و دختر منتخب از بین دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان استان فارس به مدت یکروز، به میزبانی مرکز آموزشی تیزهوشان شهید دستغیب ناحیه ۲ شیراز و مرکز آموزشی فرزانگان این ناحیه برگزار شد.
رحمان زاده در تشریح اهداف برگزاری این کنگره گفت: این مسابقات در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی خصوصا قرائت، حفظ، تفسیر، تدبر، فهم و عمل به معارف و دستورات قرآن کریم در بین دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان برگزار می شود.
وی افزود: در این کنگره قرآنی استانی ۶۷ دانش آموز دختر و ۷۳ دانش آموز پسر از دوره متوسطه اول و دوم در رشته های حفظ ، قرائت و معارف قرآن کریم به رقابت می پردازند که در پایان نفرات برگزیده این مرحله به مرحله کشوری که به صورت اردویی برگزار می شود؛ راه خواهند یافت.
وی ادامه داد: از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات می توان به زمینه سازی در راستای انس هرچه بیشتر دانش آموزان این مدارس با قرآن کریم و معارف قرآنی و سیره معصومین علیهم السلام اشاره نمود.
رئیس اداره آموزش استعدادهای درخشان و پژوهشگران جوان آموزش و پرورش فارس، گفت: دانش آموزانی که وقت با ارزش خود را به مطالعه ، تحقیق ، پژوهش و انس با قرآن از برترین مفاهیم علمی تخصیص می دهند قابل تقدیر هستند ، چرا که خداوند متعال فرموده است: حتما انسانها را به بهترین ، استوار ترین ، دقیق ترین و محکم ترین راه هدایت می نماید.
کرامت الله شرفی در خصوص اهداف برگزاری این کنگره قرآنی گفت:علاوه بر فرهنگ سازی در زمینه علوم و معارف قرآنی و انس با قرآن و تقویت جنبه الگو بودن دانش آموزان استعدادهای درخشان از طریق ایجاد شبکه فعالان قرآنی مدارس استعدادهای درخشان از جمله اهداف دیگر این مسابقات می باشد.
وی با اشاره به دعای حضرت ابراهیم در سوره شورا در تشریح این دعا گفت: آن حضرت در این دعا می فرماید پروردگارا به من حکمت عنایت کن و مرا به صالحان ملحق کن، لذا می بینیم حکمت یعنی تشخیص حق، حقیقت و راستی بدون اینکه کوچکترین باطل و خللی در آن وارد شود. و چه خوب است که خداوند متعال علم و قدرتی را به انسان عطا نماید که بتواند هر کاری را به خوبی و درستی انجام دهد
شرفی با بیان اینکه چه زیباست انسان در میان بهترین مردم و پاکترین آنها قرار گیرد و به نیکی از او یاد شود، گفت: همانگونه که حضرت ابراهیم از خداوند درخواست نمود تا نام او برای دیگران همیشه به نیکی بماند؛ نام شما عزیزان که مانوس با قرآن هستید نیز در جامعه و خانواده به نیکی برده می شود و همیشه مایه افتخار و مباهات هستید.
ارسال دیدگاه