برگزاری جلسه هماهنگی جهت برگزاری راهپیمایی هفته سلامت
بجنورد (پانا)-جلسه هماهنگی جهت برگزاری راهپیمایی هفته سلامت با ریاست معاون فرماندار برگزار گردید.

معاون فرماندار با تبریک اعیاد شعبانیه، انسان سالم را محور توسعه پایدار و متوازن عنوان کرد و اظهار داشت: جامعه ای که در آن انسان ها به لحاظ روحی یا جسمی بیمار باشند به هیچ عنوان در مسیر توسعه قرار نخواهد گرفت.
آقای جهاندوست گفت : پایداری و توازن فاکتورهای اصلی توسعه است و مقطعی نبودن و توجه همه جانبه از لحاظ فرهنگ سازی، سلامت، محیط زیست و ... لازمه توسعه یافتگی می باشد.
ایشان سلامت روح را از سلامت جسم مهم تر ارزیابی کرد و اظهار داشت: گاها سلامت روح می تواند مشکلات جسمی مانند معلولیت ها را پوشش دهد و فرد را در جامعه حتی از افراد سالم موفق تر گرداند.
رسول جهاندوست آموزش، پیشگیری و درمان را سه رسالت اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانست که بحث آموزش و فرهنگ سازی مهم تر از دو مورد دیگر است.
معاون فرماندار برگزاری راهپیمایی های سلامت را گامی مهم در جهت فرهنگ سازی در حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: انگیزه مردم در حضور در چنین مراسماتی باید در جهت اصل سلامت سوق داده شود.
مجردی مانه,
ارسال دیدگاه