آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده کرمان/پرواز بالگرد ارزیاب در منطقه
تهران (پانا) - دقایقی پس از زلزله در کرمان تیمهای ارزیاب به محل اعزام شده و گزارشهای واصله از آنان حاکی از این است که این زلزله مورد فوتی نداشته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور، معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: برابر گزارشهای اولیه دیوار تعدادی از واحدهای مسکونی در این مناطق ترک خورده است.
وی ادامه داد: اکنون اخلال در ارتباط مخابراتی شهرستان هجدک وجود دارد که تیمهای مربوطه در حال برطرف کردن این مشکل هستند.
تشکیل ستاد مدیریت بحران در اداره کل نوسازی مدارس کرمان
در پی وقوع زلزله۶.۲ ریشتری ظهر امروز، بلافاصله جلسه ستاد بحران اداره کل نوسازی مدارس کرمان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، معاونین و اعضاء تیم نظارت در محل دفتر مدیرکل تشکیل شد و معاونین فنی، نظارت و اجرایی و تیم نظارت به منطقه اعزام شدند.
هنوز از خسارات احتمالی حاصل از این زمین لرزه اطلاعی در دست نیست.
ارسال دیدگاه