​یک مددکار اجتماعی در گفتگو با پانا:

دانش آموزان زلزله‌زده در محیط خانه و مدرسه به آرامش می‌رسند

​یک مددکار اجتماعی بازگشایی مدارس در مناطق زلزله زده را در کاهش رنج کودکان این منطقه موثر دانست .

کد مطلب: ۶۸۶۱۵۳
لینک کوتاه کپی شد

مصطفی اقلیما در گفت و گو با خبرنگار پانا، درباره وضعیت روانی کودکان در مناطق زلزله زده غرب کشور گفت: اساسی ترین مشکل مربوط به کودکان این است که نمی توانند مسائل این چنینی را درک کنند. زمانی که زلزله اتفاق می افتد، در هفته اول بعد از زلزله، همه چیز برای بچه ها خوب است و مردم زیادی اطرافشان هستند و دولت نیز از آن ها حمایت می کند. کودکان عمق فاجعه را درک نمی کنند اما بعد از مدتی که اطرافشان خلوت می شود، تازه متوجه می شوند در چه شرایطی قرار دارند.

وی ادامه داد: در زلزله ممکن است کودکی پدر یا مادر خود را از دست داده باشد، زمانی که مادر سرپرست خانواده می شود و مجبور است مخارج خانه را بر عهده بگیرد، فشارهای اقتصادی و روانی باعث عصبانیت او می شود که این عصبانیت مادر موجب می شود تا روحیه کودک آسیب ببیند.

این مددکار اجتماعی در ادامه با اشاره به ضرورت بازسازی مدارس برای دانش آموزان در راستای کاهش آلام کودکان گفت: در حال حاضر مدارس زیادی در مناطق زلزله زده تخریب شده است که بازسازی آن حداقل یکسال طول می کشد. شاید این وضعیت در شهرهای بزرگتر سریعتر باشد و مشکل زودتر حل شود اما بازهم نیاز به زمان دارد اما در ابتدا باید به دنبال آرامش کودکان و خانواده آن ها باشیم چرا که ناراحتی والدین تأثیر مستقیمی بر ناراحتی کودکان دارد.

اقلیما با تأکید بر اینکه امید به زندگی در کودکان زلزله زده باید تقویت شود، گفت: برای اینکه کودک امید به زندگی داشته باشد، می بایست آینده او در خانواده تأمین شود.

وی درخصوص ایجاد مدارس موقت در کانکس های در مناطق زلزله زده گفت: البته ایجاد کانکس برای مدارس راهکار موقتی است اما نیاز به بازسازی هر چه سریعتر مدارس داریم تا دانش آموزان بتوانند در محیط مدرسه مشغول به ادامه تحصیل باشند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار