زرافشان در گفت و گو با پانا:
سربازهای دیپلمه، مدرک کاردانش میگیرند
معاون آموزش متوسطه از برگزاری کارگروههایی برای توجه به مهارت آموزی سربازان و اخذ مدرک کاردانش به آن ها خبر داد.
علی زرافشان در گفت گو با پانا، در خصوص جزئیات برگزاری جلسهای با ستاد نیروهای مسلح، اظهار کرد: جلسه ای با مدیران و جلسه ای دیگر برای برنامه های اجرایی و عملی با فرماندهان و مسئولان آموزش در پادگان های سراسر کشور داشتیم.
وی افزود: براساس این جلسه کارگروههایی برای بررسی تشکیل شده که یکی از این کارگروههای تخصصی مربوط به حوزه آموزش و پرورش بوده و هدف از ایجاد آن حرکت به گونه ای است تا در مدیریت منابع و امکانات هم افزایی ایجاد شود و اقدامات خوبی داشته باشیم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس اعلام نیروهای مسلح ۶۳ درصد از افراد دارای مدرک دیپلم هستند بنابر این مساله پادگان ها بستر مناسبی است تا با آموزشهای مهارتی افراد را توانمند کنیم و علاوه بر مدرک دیپلم خود مدرک کاردانش نیز اخذ کنند.
زرافشان تصریح کرد: اکنون جلسات کارشناسی در حال برگزاری بوده و ایجاد کارگروه های تخصصی در دستور کار قرار گرفته تا افرادی که دیپلم کاردانش و فنی و حرفهای دارند بعد از دوره آموزشی در حوزه تخصصی مهارتشان امریه بگیرند و دوران خدمت را در این حوزه بگذرانند.
ارسال دیدگاه