سرپرست اداره کل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان:

تجارب و ایده های گرانقدر مدیران اسبق و پیشکسوتان فرهنگی، چراغ راهیست در مسیر تحقق بیش از پیش اهداف نظام آموزشی

زابل (پانا) - سرپرست اداره کل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان بر ضرورت بهره‌گیری از نقطه نظرات، ایده ها و تجارب گرانقدر مدیران اسبق و پیشکسوتان فرهنگی به عنوان چراغ راهی در مسیر دستیابی آسان‌تر به اهداف تعلیم و تربیت تاکید نمود.

کد مطلب: ۱۵۶۳۱۶۷
لینک کوتاه کپی شد
تجارب و ایده های گرانقدر مدیران اسبق و پیشکسوتان فرهنگی، چراغ راهیست در مسیر تحقق بیش از پیش اهداف نظام آموزشی

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، رسول صفرزایی در نشست مشترک با مدیران ادوار گذشته و فعلی ادارات آموزش و پرورش حوزه سیستان، اظهار داشت: آنچه از بن جان بر می آید آنست که با تمام وجود باید ستایشگر اندیشه و نگاه و همت یکایک خوبان عرصه تعلیم و تربیت در گذشته باشیم؛ چه آنانی که در حوزه مدیریت، راهبری کرده و چه معلمان ساعی و توانمندی که سالیان متمادی در کلاس‌های درس در مسیر تربیت و آموزش دانش آموزان نقش آفرین بوده اند.

وی افزود: هرگاه پای تجربه به میدان عمل باز شده و از نظرات و ایده های بزرگان در عرصه ای بهره گیری شود؛ به یقین بهره‌وری آن مجموعه در سطوح و لایه های مختلف ارتقا یافته و نتایج کار متفاوت و متمایز از گذشته خواهد شد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان بیان داشت: ترقی، تعالی و حرکت رو به جلو در یک مجموعه می تواند با تلفیق و بکارگیری اندوخته های قبل و راهکارهای کنونی با شرایط موجود رقم خورد.

صفرزایی گفت: اتفاقات خوب زاییده همدلی هاست؛ مادامیکه عناصر و اجزای مجموعه ای با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کرده و در سایه همدلی گام بردارند؛ خروجی کار همانی می شود که دلخواه همگان است.

وی خاطرنشان کرد: تجربه های افراد مختلف در یک کار سازمانی، سرمایه ای بی بدیل است و باید بدرستی بکارگیری شوند.

صفرزایی بیان داشت: سلامت در کار، صداقت و درستکاری از مولفه‌های مهم و تاثیرگذار در بین کارکنان و افراد شاغل در یک مجموعه است که ضرورت دارد همگان در انجام امور این مهم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار