قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی در اختتامیه اردوی دانش‌آموزی خبرنگار مساله‌محور پانا؛

اردوی پانا آغاز مسیر خبرنگاری مسئله‌محور است؛ ضرورت روایت‌گری برای حل مسائل کشور از نگاه نوجوانان پانا

تهران (پانا) - در اختتامیه اردوی ملی دانش‌خبرنگاران مسئله‌محور پانا، مسئولان سازمان دانش‌آموزی بر نقش فعال دانش‌آموزان در مواجهه با مسائل کشور تاکید کردند و خبرنگاری را ابزاری برای روایت‌گری و حل چالش‌ها دانستند.

کد مطلب: ۱۵۶۲۹۳۷
لینک کوتاه کپی شد
اردوی پانا آغاز مسیر خبرنگاری مسئله‌محور است؛ ضرورت روایت‌گری برای حل مسائل کشور از نگاه نوجوانان پانا

علی فلاحتکار، قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی، در اختتامیه اردوی ملی دانش‌خبرنگاران مسئله‌محور پانا با بیان اینکه خبرنگار مسئله‌محور نیازمند یک منظومه فکری است، خطاب به دانش‌آموزان گفت: «به عنوان یک نوجوان باید فکر کنید با مجموعه‌ای از فرصت‌ها و تهدیدها مواجه هستید و نقش فعالانه خود را در این میان بیابید. باید از خود بپرسید سهم و نقش من برای حل چالش‌های کشور کجاست؟»

او ادامه داد: «کیفیت تولیدات خبری شما باید به مرور بهتر شود و در اردوی بعدی، متفاوت از امروز ظاهر شوید. خبرنگار مسئله‌محور باید در مواجهه با تک‌تک پدیده‌ها فعالانه عمل کند. امروز دنیا دنیای روایت است و شما باید تصویری را روایت کنید که واقعیت‌ها را نشان دهد. قاپ نگاه شما مهم است و این نگاه باید در راستای حل مسئله شهر و کشور باشد. وقتی به شهرستان بازمی‌گردید، باید به این فکر کنید که من کجای پازل پیشرفت کشور هستم.»

فلاحتکار با تاکید بر اهمیت تحلیل‌گری و دلسوزی گفت: «اگر از امروز یاد بگیرید نسبت به مسائل کشور دقیق، صریح و دلسوز باشید، موفق خواهید شد. شما خبرنگاران امروز باید به حل مسائل کشور و جهان اسلام فکر کنید. رسانه در کشور نیازمند متد جدیدی است و شما دانش‌آموزان پانا آغازگر این نظم جدید جهانی هستید و باید باشید.»

در ادامه این مراسم، امیرمحمد شیرخدا، سردبیر پانا، اظهار کرد: «این اردو آغاز مسئله‌محوری است و ما هنوز در ابتدای راه هستیم. این اردو شروع یک مسیر جدید است. ان‌شاءالله تلاش می‌کنیم اساتید این اردو به صورت مجازی نیز در کنار شما بمانند تا شرایط بهتری برای نقش‌آفرینی شما دانش‌آموزان فراهم شود.»

همچنین رحمت رضایی، مشاور قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی، با اشاره به پشت‌صحنه برگزاری این اردو گفت: «اولین اردوی ملی دانش‌خبرنگاران مسئله‌محور پانا با تلاش چندماهه و جلسات مختلف به ثمر رسید و از یکم تا نهم اردیبهشت‌ماه برگزار شد. در اردوی اول که ویژه پسران بود، ۸۶ دانش‌آموز از سراسر کشور حضور داشتند و امروز شاهد اختتامیه این دوره هستیم.»

وی افزود: «در این مدت کلاس‌های مختلفی در حوزه‌های متنوع برای دانش‌آموزان برگزار شد و از فردا، اردوی ملی دختران با پذیرش دانش‌آموزان آغاز خواهد شد و تا نهم اردیبهشت ادامه خواهد داشت.»

در پایان مراسم، پس از ارزیابی‌های چندروزه، از دانش‌آموزان خبرنگار برتر در حوزه‌های مختلف از جمله روایت مدرسه، محیط‌زیست، کشاورزی و دامپروری، روایت پیشرفت، ایران جان، علم و فناوری، بین‌الملل و محور مقاومت تقدیر شد. همچنین گروه‌های برتر نیز معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار