شرکت‌های بیمه و پلیس راهور میثاق‌نامه کاهش تصادف امضا کردند

تهران (پانا) - برای نخستین بار در صنعت بیمه کشور، میثاق نامه «کلاه ایمنی - کلاه زندگی» بین شرکت‌های بیمه آسیا، ایران و البرز، صندوق تامین خسارت های بدنی و پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ منعقد شد.

کد مطلب: ۱۵۶۲۸۱۸
لینک کوتاه کپی شد
شرکت‌های بیمه و پلیس راهور میثاق‌نامه کاهش تصادف امضا کردند

به گزارش وزارت اقتصاد، میثاق نامه "کلاه ایمنی - کلاه زندگی" به منظور ترغیب و تشویق شهروندان به استفاده از کلاه ایمنی و کاهش تصادف منجر به فوت و جرح موتور سواران، بنابر مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی در دستور کار صنعت بیمه قرار گرفته است.

هوشنگ فتاح عضو هیات مدیره و سرپرست بیمه آسیا هدف از امضای این میثاق نامه را کمک به کاهش آمار تصادفات فوتی موتور سواران در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی شرکت های بیمه دانست.

وی با اشاره به عملکرد شرکت بیمه آسیا در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با همت تمامی ارکان شرکت، بیمه آسیا در سال گذشته با رشد ۵۶ درصدی موفق به کسب ۴۶ هزار میلیارد تومان حق بیمه و پرداخت خسارت ۲۶ هزار میلیارد تومان به زیاندیدگان شد و از این حیث رتبه اول شرکت های بیمه خصوصی را به خود اختصاص داده است.

همچنین سردار موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در سخنانی با اشاره به اینکه ۴۶ درصد تصادفات منجر به فوت ناشی از موتور سواران است، استفاده از کلاه ایمنی را یکی از راهکارهای مهم در کاهش این آمار بیان کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: پویش "کلاه ایمنی - کلاه زندگی" با هدف نهادینه کردن و فرهنگ سازی استفاده از کلاه ایمنی در میان موتور سواران در مهرماه سال ۱۴۰۳ انجام شده است.

مشارکت شرکت های بیمه در رفع نقاط حادثه خیز، حمایت مالی در فعالیت های فرهنگی، ارائه کروکی آنلاین برای تصادفات با مبلغ پایین، مشارکت با پلیس برای برگزاری دوره های آموزشی رانندگان تدافعی، از جمله پیشنهادهای سردار موسوی پور به منظور توسعه همکاری بین صنعت بیمه و پلیس راهنمایی و رانندگی بود.

در ادامه جلسه، علی جباری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بیمه ایران با اشاره به برگزاری پویش «نه به تصادف» در نوروز امسال، نداشتن گواهینامه از سوی موتور سواران، فرسودگی و نا ایمن بودن این وسیله نقلیه را از معضلات جامعه و صنعت بیمه برشمرد.

همچنین موسی رضایی میرقائد نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بیمه البرز، مسائل مربوط به موتور سواران را از جنبه های فرهنگی و جامعه شناسی مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: با سازماندهی موتور سواران در قالب اتحادیه ها و سرمایه گذاری بیشتر روی نقاط حادثه خیز، می توان کنترل بیشتری به منظور کاهش آمار تصادفات منجر به فوت انجام داد.

مهدی قمصریان مدیر صندوق تامین خسارت های بدنی نیز در این مراسم گفت: در سال ۱۴۰۳ با تصویب هیات وزیران شماره گذاری و صدور پلاک موتورسیکلت ها مشروط به صدور بیمه نامه مشخص ثالث شد و ۳۵۰ هزار موتورسوار بدون شماره احصاء و شناسایی شد.

قمصریان، ضمانت های اجرایی لازم جهت برقراری قوانین و مقررات با هدف کاهش آمار تصادفات فوتی موتور سواران را ضروری دانست و خواستار بهره برداری از سامانه "جامع حوادث رانندگی" طبق ماده ۴۱ قانون بیمه شخص ثالث تحت نظارت وزارت راه و شهرسازی شد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار