ایرانِ جان؛ فرصتی برای نمایش ظرفیت‌های هر استان

تهران (پانا) - رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به پویش ایرانِ جان که ماهانه به معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی استان‌ها می‌پردازد، گفت: در این برنامه‌ها، ظرفیت‌های گردشگری، اقتصادی، سرمایه‌گذاری، فرهنگی، تمدنی و چهره‌های نامدار هر استان به مردم معرفی می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۶۱۹۸۶
لینک کوتاه کپی شد
ایرانِ جان؛ فرصتی برای نمایش ظرفیت‌های هر استان

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در نوبت عصر دومین نشست سراسری استانداران در سال ۱۴۰۴ که از صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه رسانه ملی نیازی به ارائه سند تحول خود به عنوان الگو ندارد، افزود: سند تحول ما بر محور عدالت و هویت تعریف شده است و این دو سرفصل، شعارهای اصلی ما برای پیشرفت ایران هستند.

رئیس رسانه ملی با تأکید بر نقش استان‌ها در سیاست‌های رسانه‌ای، گفت: همکاران ما در مراکز استانی، بازوی استانداران در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی هستند.

وی افزود: در دوره مدیریت جدید رسانه ملی، با توجه به پروژه کلان «امیدآفرینی»، شبکه خبر ۲ راه‌اندازی شد تا پیشرفت پروژه‌های عمرانی استان‌ها را به‌صورت زنده نمایش دهد. گاهی بیش از دو قاب تصویری در روز به نمایش پروژه‌های زنده اختصاص داده می‌شود.

جبلی با اشاره به فرصت‌های رسانه‌ای برای استانداران، گفت: ایجاد برنامه‌ای یک ساعته در شبکه خبر برای استانداران از دیگر اقدامات اخیر بود تا هم به مردم گزارش عملکرد دهند.

وی با اشاره به طرح «ایرانِ جان» که با شعار سال همراه شده، افزود: این طرح از حدود یک سال پیش طراحی شد و حالا با نام «پویش‌ ایران جان» دنبال می‌شود. در این طرح، هر ماه به یک استان اختصاص داده می‌شود و همه برنامه‌های سراسری صداوسیما به مدت چند روز تا یک هفته به معرفی آن استان می‌پردازند.

رئیس رسانه ملی تأکید کرد: در این برنامه‌ها، ظرفیت‌های گردشگری، اقتصادی، سرمایه‌گذاری، فرهنگی، تمدنی و چهره‌های نامدار هر استان به مردم معرفی می‌شود. اولین گام این طرح با استان خوزستان برداشته شده و پس از آن استان‌های دیگر نیز در نوبت قرار دارند.

وی گفت: این اقدام بی‌سابقه با هدف رونق تولید و سرمایه‌گذاری داخلی انجام می‌شود و رسانه ملی آمادگی دارد به معرفی این ظرفیت‌ها بپردازد.

جبلی افزود: قول دادیم که تا پایان تابستان ۱۴۰۴، تمام مراکز صداوسیما به کیفیت HD ارتقاء یابند و این وعده را با همکاری استانداران محترم عملی خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار