توضیحات سخنگوی فراجا در خصوص تفاهم‌نامه همکاری با آموزش و پرورش:

گام بلند پلیس و آموزش و پرورش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

تهران (پانا) - سخنگوی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به امضا تفاهم نامه همکاری پلیس و وزارت آموزش و پرورش، این همکاری را گامی بلند در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت عمومی با استفاده از ظرفیت دانش همکاریِ همیارانِ پلیسِ کودک دانست.

کد مطلب: ۱۵۶۱۹۶۲
لینک کوتاه کپی شد
گام بلند پلیس و آموزش و پرورش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

‌سردار سعید منتظرالمهدی روز دوشنبه با اشاره به امضای تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و پلیس که روز گذشته به امضای علیرضا کاظمی و سردار احمدرضا رادان رسید، افزود: همان‌گونه که در رسانه‌های عمومی اعلام شد هدف اصلی از این تفاهم نامه همکاری، افزایش احساسِ امنیت دانش آموزان و پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی در مدارس کشور است.

سخنگوی فراجا با اشاره به ادعاهای کذب و بی اساس برخی مخالفان نظم و امنیت در کشور، اظهار کرد: تبدیل محیط تعلیم و تربیت به فضایی سرشاز از ایمنی و آرامش و همچنین از بین بردن عوامل اجتماعیِ مخلّ یادگیری و تربیت فرزندان از دیگر اهداف مهم این تفاهم نامه با همکاری این ۲ نهاد است.

سردار منتظرالمهدی گفت: «مشارکت در برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های فرهنگی و آموزشی، برگزاری همایش‌های علمی برای مدیران و معلمان، مشارکت در اجرای برنامه های آموزشِی فرهنگ ترافیک و رانندگی کم‌خطر، شناخت آسیب‌های موادمخدر ویژه دانش‌آموزان و اولیا» از جمله مفاد اصلی این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: «همکاری دو جانبه برای برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با آسیب‌ها و مخاطرات فضای مجازی، همکاری در ایمن‌سازی محیط پیرامونی مراکز آموزشی و پرورشی(جمع آوری معتادین متجاهر و خرده‌فروشان موادمخدر) و بازدید دانش‌آموزان از اماکن پلیس برای مهارت افزایی» از دیگر مفاد مهم تفاهم‌نامه پلیس و وزارت آموزش و پرورش است.

معاون اجتماعی فرماندهی کل انتظامی با اشاره به اینکه حضورِ شادی آفرین و آموزش محور در مدارس زمینه بروز آسیب‌ها را از میان می برد، گفت: براساس سیاست ها و رویکردهای فراجا (چهار دهه اخیر) کودکان و نوجوانان همواره نقش سفیرانِ آموزشیِ پلیس در حوزه‌های نظم و انضباطِ اجتماعی را برعهده داشته اند که تأمل در اقداماتِ به تصویر درآمده، گویای این واقعیت است.

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و پرورش با هدف توسعه همکاری‌های آموزشی، اجتماعی و فرهنگی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، افزایش آگاهی‌های عمومی روز گذشته در آیینی توسط علیرضا کاظمی و سردار احمدرضا رادان امضا شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار