ژاوی سیمونز در تور شیاطین سرخ؛ آرزوی ستاره هلندی حضور در اردوگاه آبی اناری‌ها

تهران(پانا) - ژاوی سیمونز مشتاق است که بار دیگر پیراهن بارسلونا را به تن کند و فوتبالش را در این تیم ادامه دهد.

کد مطلب: ۱۵۶۱۸۵۶
لینک کوتاه کپی شد
ژاوی سیمونز در تور شیاطین سرخ؛ آرزوی ستاره هلندی حضور در اردوگاه آبی اناری‌ها

ژاوی سیمونز در این فصل در ترکیب لایپزیش در ۲۹ مسابقه در تمامی رقابت‌ها به میدان رفته و موفق شده ۱۰ گل و شش پاس گل ثبت کند. درخشش او از دید باشگاه‌های بزرگ اروپایی پنهان نمانده و چند تیم سرشناس از جمله بارسلونا و منچستریونایتد شرایط این ستاره ۲۰ ساله را برای نقل‌ و انتقالات تابستانی زیر نظر دارند.

با این حال، هر باشگاهی که خواهان جذب او باشد، احتمالاً باید بند فسخ ۷۵ میلیون یورویی گنجانده شده در قراردادش با لایپزیش را پرداخت کند. سیمونز پس از تساوی ۱-۱ لایپزیش مقابل هولشتاین کیل در گفتگو با اسکای اسپورت درباره آینده‌اش صحبت کرد، اظهاراتی شفاف اما محتاطانه که نشان می‌دهد شاید به زودی مسیر حرفه‌ای او تغییر کند.

او گفت: «من هنوز بازیکن جوانی هستم و رویاهای زیادی در سر دارم. باشگاه هم این را می‌داند. اما در حال حاضر مهم‌ترین چیز برای من، بازی‌های پیش‌ رو است. بعد از آن هم مسابقات ملی را خواهیم داشت و پس از آن می‌نشینیم و می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.»

با این حال، موندو دپورتیوو مدعی شده است که به نظر می‌رسد قلب سیمونز همچنان برای باشگاهی می‌تپد که در آن رشد کرد. او حدود یک دهه در آکادمی مشهور لاماسیا بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ آموزش دیده و در طول این مدت هرگز علاقه‌اش را به بارسلونا پنهان نکرده است.

هرچند بازگشت به نوکمپ گزینه مورد علاقه سیمونز به شمار می‌رود اما محدودیت‌های مالی این باشگاه باعث شده این انتقال دشوار به نظر برسد. در همین راستا، فابریتزیو رومانو خبر داده که انتقال به لیگ برتر و منچستریونایتد محتمل‌تر است و شیاطین سرخ علاقمند به جذب این ستاره هلندی در تابستان پیش رو هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار